| Author |
Topic  |
|
Alexander Supertramp
1986 Posts |
Posted - 12/03/2009 : 23:00:02
|
Vakti zamanında Michael Romeo'nun bir videosunu indirmiştim. Bir çeşit gitar dersiydi. Yalnız kendisinden ders alabilmek için ders almak gerektiğini bilmiyordum daha önce. Videoyu seyrettikten sonra öğrendim :)
--- "Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçene kadar devam eden herhangi bir şeydir."
Philip K. Dick
Commerce is our goal here at Tyrell. 'More human than human' is our motto
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the sholder of orion. I watched sea beams glitter in the darkness at tan hauser gate. All those moments will be lost in time like tears in rain. Time to die... |
 |
|
|
Izzy
Turkey
3114 Posts |
Posted - 12/04/2009 : 01:23:07
|
bi de doğunun bahsettiği şu kendi seyircinle kendi arkadaşlarınla izleme olayı var ya, onu test edicem obituary konserinde. yani bugüne kadar az denemeyecek sayıda ekstrem metal grubunu canlı izledim (bazı efsaneler de dahil, 50 bin kişiyle slayer izlemek gibi) ama ben hayatımda o titanic city denen taş çatlasa 250 kişi alan mekandaki konser kadar eğlendiğim, headbang yaptığım, frontmane dokunsan değecek mesafede durduğum, 3 gün kulak (çınlaması diyemiyorum artık) uğultusu ve boyun ağrısı çektiğim başka bi konser hatırlamıyorum. master (paul speckmann'ın grubu, bilen bilir) ve visceral bleeding de o günün bonusuydu. özetle (bütün metali dahil etmeyeyim ama) ekstrem türlerde bana hayatımın en güzel gününü yaşattı obituary.
şimdi hesapta aynı tecrübeyi bi de arkadaşlarla yaşamak var. bakalım o konseri aşabilecek mi bu yazki.
------ In a Zurich hotel: "Because it is improper to entertain the opposite sex in the bedroom, it is suggested that the lobby be used for this purpose." |
 |
|
|
Izzy
Turkey
3114 Posts |
Posted - 12/04/2009 : 01:56:54
|
bu arada türkiyede daha önce denendi mi bilmiyorum (memleket sınırları içinde çok fazla festivale gitmedim) ama 2-3 yere şu led display panolardan koymak faydalı oluyo. özellikle konaklamalı festivallerde "şu anda hava sıcaklığı şu kadar, yarın yağmur beklenmiyo", "dark angel iptal oldu, yerine saat 12de holy moses çıkacak", "aranızda tuvaletleri tıkayan bazı hayvanlar varmış, yapmayın canlarım" falan yazıp yayınlıyorsun, güzel oluyo.
------ In a Zurich hotel: "Because it is improper to entertain the opposite sex in the bedroom, it is suggested that the lobby be used for this purpose." |
 |
|
|
HKi
Turkey
490 Posts |
Posted - 12/04/2009 : 02:21:30
|
axl rudi de olabilir bakın güzel gider.
"Seventh son of a seventh son!!!" |
 |
|
|
KopuK
1079 Posts |
Posted - 12/04/2009 : 02:52:22
|
UNIROCK ACIKLAMA :
BILINDIGI GIBI SU ANDA SATISTA OLAN INDIRIMLI BILETLER TUKENENE KADAR UNIROCK FESTIVAL 2010 KADROSUNDA YER ALMASI KESINLESEN ILK GRUPLARI OBITUARY HARICINDE ACIKLAMAYACAGIMIZI DUYURMUSTUK.
DARK TRANQUILLITY TURNESININ IPTALI SONRASINDA GELEN BIRTAKIM TEPKILER - KI BU TEPKILERI ANLAYISLA KARSILIYORUZ - BIZLERI UNIROCK FESTIVALIN BUGUNE KADAR OLDUGU GIBI BUNDAN SONRA DA MEVCUT SARTLAR DAHILINDE VE COGU ZAMAN BU SARTLARI DA ZORLAYARAK SIZLERE EN IYISINI SUNACAGINA DAIR BIR GUVENCE VERMEYE YONELTTI. YINE GEREK FACEBOOK GRUBUNA VE WEB SITESINE GELEN MESAJLARDA GORUYORUZ KI BIRCOK ARKADASIMIZ FESTIVALDE SAHNE ALACAK ISIMLERE GORE UNIROCK OPEN AIR ILE YAKIN TARIHLERDE DUZENLENECEK YURTDISINDAKI FESTIVALLERE GIDIP GITMEMEYI DUSUNUYORLAR.
ISTE BU NEDENLERLE UNIROCK OPEN AIR FESTIVAL`IN KESINLESEN ILK KADROSUNU ACIKLIYORUZ!!!
OBITUARY (USA) OVERKILL (USA) HEAVEN SHALL BURN (DE) GRAVE DIGGER (DE)
KESINLESEN TUM GRUPLAR YAKINDA KENDI WEB SITELERINDE DUYURACAKLARDIR.
YINE COK YAKIN BIR SURE ICINDE HER IKISI DE DAHA ONCE ULKEMIZDE SAHNE ALMAMIS 2 DEV ISIM DAHA ACIKLAYACAGIZ.
BILET SATISLARI HAKKINDA ONEMLI NOT:
DARK TRANQUILLITY BILETLERINI UNIROCK FESTIVAL KOMBINE BILETLERIYLE DEGISTIRMEK ISTEYEN ARKADASLAR IADE ISLEMINI 11 ARALIK CUMA GUNUNE KADAR YAPMALIDIRLAR. DEGISIKLIK SADECE BILETIX HARICI SATIS NOKTALARINDA YAPILABILIR. AYNI TARIHTE INDIRIMLI BILET SATISLARI DA SONA ERECEKTIR.
www.metaltr.net www.myspace.com/metaltr
|
 |
|
|
tyler durden
Turkey
784 Posts |
Posted - 12/04/2009 : 02:55:06
|
| Heaven Shall Burn, her ne kadar kendisini tanimasam da, bizden hicbir cikari olmadan 2 yildir tum forumlarda olumlu ve tesvik edici yorumlariyla bize moral veren exsaddam kardesimize Unirock ekibinin hediyesidir. eger isterse konser gunu geldiginde grupla tanisma, imza, fotograf gibi aktivitelerini de bizzat ben ayarlayacagim. |
 |
|
|
KopuK
1079 Posts |
Posted - 12/04/2009 : 03:02:14
|
günlerdir msn de resmen soru tecavüzü yaptı kim geliyor diye ahahah :) yarın uyuyamaz
www.metaltr.net www.myspace.com/metaltr
|
 |
|
|
Strega
Austria
811 Posts |
Posted - 12/04/2009 : 03:03:16
|
Özgür bak ben Heaven Shall Burn'ün bu DVD konserine gittim.Bence grupla ilk defa tanışacaklar için çok güzel bir şarkı ve örnek:
http://www.youtube.com/watch?v=bIuoc795B6A
Edit:Bu arada hakiki Exsaddam benim :p ben tanışmak ben cd'lerimi ve dvd'yi imzalatmak istiyorum.
Edited by - Strega on 12/04/2009 03:05:59 |
 |
|
|
Shadow
Barbados
560 Posts |
Posted - 12/04/2009 : 03:04:34
|
| O açıklanmayan 2 grupta sanırım bana hediye :) |
 |
|
|
Evil Elvis
6747 Posts |
Posted - 12/04/2009 : 03:22:22
|
quote: Originally posted by tyler durden
eger isterse konser gunu geldiginde grupla tanisma, imza, fotograf gibi aktivitelerini de bizzat ben ayarlayacagim.
sakın! volkan'ın tipini görünce "bu mu lan türkiyedeki en sıkı fanımız" diyip, geri dönerler memleketlerine!!!   
edit: mesajımın sonundaki üç adet ünlem işartei de benim Skull Factory kardeşime hediyem olsun :D
Edited by - Evil Elvis on 12/04/2009 03:23:14 |
 |
|
|
Sacca
Turkey
595 Posts |
Posted - 12/04/2009 : 03:27:18
|
güzel oldu heaven shall burn'un ve thrash grubunun erken açıklanması , kafamız şişiyordu :)
 Justice will be served. |
 |
|
|
KemalARSLAN
Turkey
113 Posts |
|
|
goreyabani
3 Posts |
Posted - 12/04/2009 : 03:54:26
|
| guano hazır ol slowly we roth ve endzeith te sırtımda sen varken mosh a dalacam:D |
 |
|
|
mechanix
2200 Posts |
Posted - 12/04/2009 : 04:04:24
|
obituary, overkill, heaven shall burn. vallahi büyük hayvanlık afedersiniz :P
 |
 |
|
|
goreyabani
3 Posts |
Posted - 12/04/2009 : 04:04:55
|
bu ülkede ayrıca "SUICIDE" adında kral bir death metal grubu var...neden bu grubu kimse akıl edemiyo çıkarmayı? ki 20. yıllarındalar onlarda sanırsam(89 çıkışlı olduklarını hatırlıyorum) ki yeni klipleri hakkaten sağlam parçada öyle... http://www.youtube.com/watch?v=pqiNFX6_zZs
türk gruplardan coheadline olabilecek bi grup size... saygılar... ayrıca adil baba obituary ve heaven shall burn kıyağın karşılığında 1 litre el yapımı gürcü vodkası çaça emrine amade :) (heaven shall burn'ü ısrar eden arkadaşada şükranlar:)) |
 |
|
|
Dr. Feelgood
1569 Posts |
Posted - 12/04/2009 : 04:16:12
|
kimse şaşırma ve klas hareket nidalarında bulunmamış? overkill lan!
 |
 |
|
|
Shadow
Barbados
560 Posts |
|
|
KemalARSLAN
Turkey
113 Posts |
|
|
Sacca
Turkey
595 Posts |
Posted - 12/04/2009 : 05:52:30
|
affiliction çağırılmasa bile gelir , aboneler zaten.
 Justice will be served. |
 |
|
|
exsaddam
Turkey
4497 Posts |
Posted - 12/04/2009 : 07:53:21
|
quote: Originally posted by tyler durden
Heaven Shall Burn, her ne kadar kendisini tanimasam da, bizden hicbir cikari olmadan 2 yildir tum forumlarda olumlu ve tesvik edici yorumlariyla bize moral veren exsaddam kardesimize Unirock ekibinin hediyesidir. eger isterse konser gunu geldiginde grupla tanisma, imza, fotograf gibi aktivitelerini de bizzat ben ayarlayacagim.
ALLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH TAPIYORUM SİZE inanamıyorum , çok sağolun , muhteşemsiniz , olağanüstüsünüz ,ne kadar teşekkür etsem azdır , henüz sindiremedim , kamera şakası gibi geliyor :D
 |
 |
|
|
GlooM
Turkey
832 Posts |
|
|
sarmanno
Turkey
710 Posts |
Posted - 12/04/2009 : 08:03:59
|
Türkiyede sahne almamış 2 grup.. Çok fantezi olacak ama şöyle 2 tane tahmin yapayım mı be? Böyle gönlümden geçen.. He.. Yapayım vallahi. Black Label Society.. Slipknot.. lkjasldjas Çok mu fantezi oldu :D
 |
 |
|
|
Flame the Flies
USA
439 Posts |
Posted - 12/04/2009 : 08:11:42
|
| Slipknot'in album turnesi bitti sanirim artik. Koray Taylör Stone Sour'la subat'ta studyoya giriyormus. Zaten Slipknot Unirock icin bayagi tuzlu olacaktir ama Stone Sour baya yakisir diye dusunuyorum. Hem daha genis bir kitleye de hitap eder muhtemelen... |
 |
|
|
Levye
Turkey
901 Posts |
|
|
GlooM
Turkey
832 Posts |
|
|
Mad
914 Posts |
Posted - 12/04/2009 : 09:14:24
|
off super otesi oldu fazla sevinmiyim diyorum 7 ay var daha:))) exsaddam a ayrica tesekkur ederiz heaven shall burn manyak otesi olcak!
www.konsoloyunlari.com Türkiye'nin En Büyük Konsol Oyun Arşivi
|
 |
|
|
Furky
Turkey
180 Posts |
Posted - 12/04/2009 : 09:18:43
|
Muhteşem haber! Sabah sabah işe geç kalmış hoşaf gibi bünyeye doping etkisi yaptı. Emeklerinize sağlık...
 |
 |
|
|
exsaddam
Turkey
4497 Posts |
Posted - 12/04/2009 : 09:19:57
|
quote: Originally posted by Mad
off super otesi oldu fazla sevinmiyim diyorum 7 ay var daha:))) exsaddam a ayrica tesekkur ederiz heaven shall burn manyak otesi olcak!
Abi niye bana teşekkür ediyorsunuz? İşte Unirock , ben hala şoktayım , işe geldim , inanmakta kararsızım :)
Erdem ben grubun hacim ve kütle olarak en büyük fanı olabilirim ama inanıyorumki bu grubun gelecek olmasından en az benim kadar sevinen 1000 kişi bulabilirim (feysbukta açıcam :P) Bunun ynısıra Heaven Shall Burn sahne olarak metalkoru Türkiye de en çok sevdirecek gruptur , iddiaya varım.Metalcore a burun kıvıranlar şok olacak , çok fazla fan kazanacak.UNIROCK ekibine sonsuz teşekkürler.
 |
 |
|
|
Mad
914 Posts |
Posted - 12/04/2009 : 09:37:16
|
quote: Originally posted by exsaddam
quote: Originally posted by Mad
Abi niye bana teşekkür ediyorsunuz? İşte Unirock , ben hala şoktayım , işe geldim , inanmakta kararsızım :)
Erdem ben grubun hacim ve kütle olarak en büyük fanı olabilirim ama inanıyorumki bu grubun gelecek olmasından en az benim kadar sevinen 1000 kişi bulabilirim (feysbukta açıcam :P) Bunun ynısıra Heaven Shall Burn sahne olarak metalkoru Türkiye de en çok sevdirecek gruptur , iddiaya varım.Metalcore a burun kıvıranlar şok olacak , çok fazla fan kazanacak.UNIROCK ekibine sonsuz teşekkürler.

hicbir cikarin olmadan 2 yildir pozitif yorum yapip her zaman heaven shall burn isteyip hsb nin gelmesinde katkin oldugu icin:)))
|
 |
|
|
raven
Turkey
4069 Posts |
Posted - 12/04/2009 : 09:48:33
|
OHA! Heaven Shall Burn....nabız gitti sanırım bende...

|
 |
|
Topic  |
|