| Author |
Topic  |
|
Pedro
Turkey
1819 Posts |
Posted - 07/22/2010 : 12:23:40
|
sanırım böyle bir şeyi ilk defa gördüm:))ama sorun değil adamlar canavar gibi çalıo
http://pedroloco.com/ |
 |
|
|
Guano
Syria
1756 Posts |
Posted - 07/22/2010 : 12:49:33
|
Ona suphemiz yok pedrocan, maasallah ları var, onleri acık...
''We Paladin's Fight to the Death,Could Never to retreat, Never to Surrender, to the end of the Battlefield.'' |
 |
|
|
31feetunder
Turkey
536 Posts |
Posted - 07/22/2010 : 13:34:37
|
quote: Originally posted by Shadow
Insistence hazır. Eğer siz de hazırsanız cuma akşamı görüşmek üzere.. Buyrun

en altta gözüm kaşe imza aradı. |
 |
|
|
Alpha
Turkey
811 Posts |
Posted - 07/22/2010 : 16:37:27
|
| İlk değil önceden de yaptık ki :) sizler ilk defa gördünüz heralde |
 |
|
|
Evil Elvis
6747 Posts |
Posted - 07/22/2010 : 19:49:06
|
quote: Originally posted by Guano
Konser oncesi setlist'ini yayınlayan grup :) efsaneymis :)
turne öncesi setlist yayınlayanlar bile var, bkz. Michael Schenker
___________________________ http://erdemcapar.blogspot.com |
 |
|
|
Guano
Syria
1756 Posts |
Posted - 07/22/2010 : 19:57:28
|
o tarz dinlemedigim icin bilmemem dogal :)
''We Paladin's Fight to the Death,Could Never to retreat, Never to Surrender, to the end of the Battlefield.'' |
 |
|
|
Alpha
Turkey
811 Posts |
Posted - 07/22/2010 : 20:19:58
|
| guano yarın senle resmi buluşma yerimiz olan "pit"te görüşürüz :) |
 |
|
|
Guano
Syria
1756 Posts |
Posted - 07/23/2010 : 00:17:40
|
zaten bizbize konser olucak ister istemez gorusuruz :)
 |
|
|
Shadow
Barbados
560 Posts |
Posted - 07/23/2010 : 00:30:03
|
turne öncesi setlist. hmmm. beğendim bunu. alphacım bunu da yapalım :) önce turne sonra setlist :D
bu arada, her zamanki gibi, yine 300 küsür kişiye çalacağız.. (facebook'ta). |
 |
|
|
riot
Bulgaria
402 Posts |
Posted - 07/23/2010 : 12:25:30
|
| BU GECE BUNDAN İYİSİ YOK !!! MÜZİK İÇİN,EGLENCE İÇİN,UNDERGROUNDA DESTEK İÇİN KEMANCIDA BULUŞALIM !!! CONFRONTO(BRA),INSISTENCE,UNDERTAKERS !!! KAPI AÇILIŞI 20:00 !!! |
 |
|
|
snapcase
Turkey
236 Posts |
Posted - 07/24/2010 : 14:45:43
|
yine ayni yuzlerin oldugu bir konserdi. sound seyirci onemsiz hissiyat onemliydi. adamlarin sahneden binlerce kez tesekkur edip brezilyadaki arkadaslarina gostermek uzere seyirci ile fotograflar cektirmesi cok guzeldi. tanju daha ne kadar boyle gerilla mantigiyla konserler yapmaya devam edecektir bilemiyorum ama yaptigi her konser ben ve benim gibi muzik dinleyen seven bir kac kisiyi cekecektir. facebook tan yada diger sikko sosyal paylasim sitelerinden mutlaka geliyorum diyip gelmeyen yada sadece burada yarrak kurek muhabbetler ceviren adamlar icin yapmadigini biliyoruz zaten onunda bu isleri. belki kimsenin aklinda hicbirsey kalmadi konser ile ilgili grubun sarkilari hic catchy degildi yada sik gibiydi ama gelin be arkadas gelinde bir kac tshirt bilet satilsin belki bu adamlar sizinde istediginiz gruplari getirecektir. sadece unirock yada herhangi bir diger organizasyon firmasi konser yapmiyor bu ulkede ki bizim sevdigimiz gruplari tanju gibi gozunu budaktan sakinmayan adamlar getiriyor napalm death hatebreed born from pain terror konserlerinde oldugu gibi. her konserden sonra biri yada birileri cikip bunun gibi gozyasartan satirlar yaziyor bir sure sonra bir kac tane destekci cikiyor sonra yine tiss. aslinda biz yada tanju sizin gibi gotoglanlari icin konser yapip fanzin cikarip muzik yapmiyoruz gelmeyin oturun evinizde kariya kiza msn iletilerinizden sinyal verin ben bunu dinliyorum diye ama gelen gruplari izlemeye gelmeyin. hepinizin gotune koyim
in your face. |
 |
|
|
Guano
Syria
1756 Posts |
Posted - 07/24/2010 : 15:29:30
|
dun aksam hazırlanıp soulfly tisortumu giymis yola cıkıcaktım ki son dk cıkan is herseyi altust etti ve uzun zaman sonra ilk defa riot un duzenledigi bir konsere gelemedim uzgunum. ayrıca snapcase'in soylediklerinin hepsine harfi harfine katılıyorum...
 |
|
|
Memento Mori
Turkey
490 Posts |
Posted - 07/24/2010 : 18:09:33
|
Cok merak ediyordum konserin nasil gectigini ? Gece Cato'ya rastlayamadim msn'de sabahi bekliyordum.
Istanbul son dönemlerde maalesef asiri duyarsiz oldu para verip konsere gitmek islerine gelmiyor . Ama Unirock , Sonisphere gibi konserlere gidip sekil yapmaya calisan yeniyetmelerin sayisi cok . Isleri gücleri eventlara geliyorum , obarey kim geliyormush , qanqa ordayiz tarzi abudik gubidik bir dil kullanmak ve sekil yapmaya calismak.
Tanju'nun cabasini bir defa daha takdir etmek lazim. Sadece az kalan coklar onu birakmasin yeter.
"All I ask is a chance to prove that money can't make me happy" |
 |
|
|
razor36
Turks and Caicos Islnd
409 Posts |
Posted - 07/24/2010 : 21:50:07
|
Adam uğraşıyor fakat ne yaparsa yapsın kitle bu.Gelen adamlar hep aynı.Özellikle konserlere gitmesi için tutulmuş sigortalı çalıştırılan işçiler gibi :)hep aynı adamlar konsere gidiyor :)
Yeniler pek bu tarza gelmiyor gelsede çok popüler olucak.Ondan hariç hep hava civa...Peki eskiler nerde?onlar emeklimi oldu?yoksa popmu dinliyorlar artık. |
 |
|
|
riot
Bulgaria
402 Posts |
Posted - 07/25/2010 : 23:31:30
|
Öncelikle bu konsere gelen,bilet alan gruba ve organizasyona destek veren herkese çok teşekkür ederim.Bu sayının 42 oldugunu belirtmem gerekiyor cuma gecesi.Bugüne kadar yaptıklarımızdan sonra bizim yapacagımız herhangi 1 organizasyonda bu sayının minimum 90-100 kişi olması gerektigini düşünüyorum.İşte bu yüzden Benanın serzenişini haksız bulmuyorum.Bizim yapmaya çalıştıgımız tamamen yok olmuş yeraltı hareketini tekrar ayaga kaldırmak.Buradaki samimiyet,dostluk,yakınlık insanlara tekrar evlerinden çıkıp beraberce paylaşımcı olması için ortaya çıkmıştır. Hiç bir organizasyonumuz yasal degildir ve gönüllü sponsorlar dışında hiç bir şirketle çalışmıyoruz.Butün organizasyonlarda hedeflenen kitle 100 minimum 400 maximum olacak şekildedir.Ama ne yazıkki bu son konser beklenenin de çok altındaydı.Kaygı verici 1 durumdu.Yarın No Tourning Back,Napalm Death(Tekrar),Entombed,Sick of it all,Madball veya Biohazard yapabilme düşüncelerini tamamen kaygı ve hayalkırıklıgı yerine bırakmıştır. Sürekli dünyanın en büyük gruplarını getiremeyiz elbette ama amaç da bu degil zaten.Bizim gibi insanları 1 arada tutacak olan o konserdeki ruh,beraberlik ve müzige destek verme çabası olacaktır.Ve elbette gelecek yabancı gruplar kadar yerli gruplara da destek verip sahip çıkmak olmalı. Bu forumda yazıp da bu organizasyonları takip etmesini bekledigim en az 40 kişi sayabilirim şu an.Bu adamların da grupları var,müzik dergilerinde yazıyorlar ve herşeyden önce iyi birer dinleyiciler ama sebebini bilemiyorum hiç göremiyorum onları konser günleri. Şunu söylemek istiyorum son olarak biz Extreme Müzigin gelişmesi ve ayakta durması için elimizden geleni yapiyoruz bu ülkede.Ama adam akıllı katılım olmadıktan sonra bunun bu şekilde 1 anlamı olmuyor. |
Edited by - riot on 07/26/2010 12:12:39 |
 |
|
|
Guano
Syria
1756 Posts |
Posted - 07/25/2010 : 23:47:29
|
maalesef tamamen katılıyorum...
 |
|
|
31feetunder
Turkey
536 Posts |
Posted - 07/26/2010 : 10:58:09
|
adam haklı beyler !
|
 |
|
|
Memento Mori
Turkey
490 Posts |
Posted - 08/09/2010 : 22:26:07
|
quote: Originally posted by riot
Bu forumda yazıp da bu organizasyonları takip etmesini bekledigim en az 40 kişi sayabilirim şu an.Bu adamların da grupları var,müzik dergilerinde yazıyorlar ve herşeyden önce iyi birer dinleyiciler ama sebebini bilemiyorum hiç göremiyorum onları konser günleri.
Şahane tespit. klavye + mp3 olayindan siyrilip biraz olsun olan olaylari canli seyretmek , tespit etmek ve realistik yorumlarda bulunmak lazim.
"All I ask is a chance to prove that money can't make me happy" |
 |
|
|
raven
Turkey
4069 Posts |
Posted - 08/19/2010 : 17:22:24
|
inadına sticky filan mı yoksa bariz her seferinde unutuluyo mu?
 |
 |
|
Topic  |
|