Düşler ve Kabuslar
Düşler ve Kabuslar
Home | Profile | Active Topics | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
 All Forums
 Esas Forumlar
 FORUM THE BELL TOLLS
 MÜZİK HABERLERİ VE YORUMLAR...
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 66

CrimsonKing

Turkey
1109 Posts

Posted - 07/10/2010 :  11:48:42  Show Profile  Reply with Quote
Oha süper lan, Vinnie Paul facebook' a yazmış;

"Cowboys From Hell 20th Anniversary edition will be instores Sept 14,
2010. 3 different versions. 2-cd expanded edition, 3-cd deluxe edition
(Includes one unreleased demo track, The Will To Survive) & 3-cd
deluxe box set (Includes one unreleased demo track, The Will To
Survive). More details coming soon......"

Go to Top of Page

Evil Elvis

6747 Posts

Posted - 07/10/2010 :  12:10:46  Show Profile  Click to see Evil Elvis's MSN Messenger address  Reply with Quote
quote:
Originally posted by CrimsonKing

Cowboys From Hell 20th Anniversary edition

anannskii!! yaşlanıyoruz lann!!!!

sipalcir

Greece
862 Posts

Posted - 07/11/2010 :  19:02:37  Show Profile  Reply with Quote
Roger Waters and David Gilmour perform charity show together last night
Written by Matt
Sunday, 11 July 2010

Hoping Foundation concert 2010 - David Gilmour and Roger Waters Something rather unexpected happened last night: in a bolt out of the blue, David Gilmour and Roger Waters performed together for the Hoping Foundation Benefit Evening, playing Wish You Were Here! Guy Pratt performed bass duties whilst Roger was on acoustic guitar, with Roger playing bass at other points during the evening's performance. For those of you surprised by Guy's inclusion, some of you will recall from our Guy Pratt interview back in 2005, Guy was asked to play bass for Pink Floyd at Live8 when the reunion happened...

We now know that the show took place - not in London, as noted by Getty Images - but at the rather splendid Kiddington Hall, in Oxfordshire.

News of the show, and the appearance by David and Roger, was broken by one of the hosts of the evening, TV presenter Fearne Cotton, who tweeted about the event in the early hours of this morning. There's a number of pictures from the performance, and the evening itself, over at Getty Images, and if you click the thumbnail to the right, you'll go directly to them.

Edited by - sipalcir on 07/11/2010 23:44:57
Go to Top of Page

123456

Burkina Faso (Upper Volta)
31 Posts

Posted - 07/11/2010 :  22:30:23  Show Profile  Reply with Quote
başlara dikkat,taş yapmaya başlayabilir
Go to Top of Page

MasterofOrion

704 Posts

Posted - 07/12/2010 :  19:39:46  Show Profile  Click to see MasterofOrion's MSN Messenger address  Reply with Quote
American Carnage turunun ikinci ayağına Anthrax de eklenmiş, tam Clash Of The Titans oldu.

http://anthrax.com/NFWS/pages/americanCarnage.asp

Go to Top of Page

Izzy

Turkey
3114 Posts

Posted - 07/14/2010 :  22:44:23  Show Profile  Reply with Quote
Lord Belial geri dönmüş. Gözünüz aydın.

---------------------------------

Dinamik aralığı sıkıştırmayalım, sıkıştıranları uyaralım.
Go to Top of Page

Satyr

Turkey
4763 Posts

Posted - 07/14/2010 :  23:04:58  Show Profile  Visit Satyr's Homepage  Reply with Quote
ayrı başlık açalım olm buna:)
Go to Top of Page

Evil Elvis

6747 Posts

Posted - 07/15/2010 :  20:52:24  Show Profile  Click to see Evil Elvis's MSN Messenger address  Reply with Quote
roger waters ve david gilmour aynı sahnede! 11 temmuz 2010

sadece 200 kişilik izleyicinin bulunduğu kısa bir yardım konseri için biraraya gelmişler.

konserde 4 şarkı çalınmış. ilk to know him is to love him (pink floyd'un provalarında zamanında hep çaldığı bir şarkıymış). sonra wish you were here ve comfortably numb gelmiş. aslında çalınması planlanan bu 3 şarkıyken arpad busson adlı bir katılımcının eğer another brick in the wall part 2'yu çalarlarsa 50 bin pound bağış yapacağını söylemiş ve son olarak da another brick in the wall part 2 da çalınmış.

işin bir başka bombası daha var. roger waters aslında başta to know him is to love him parçasını söylemeyi göze alamamış ve david gilmour roger waters'a şarkıyı söylemesi halinde roger waters'ın 2010-2011 the wall turnesindeki bir konserinde gelip comfortably numb'u çalıp söyleyeceğini teklif etmesinden sonra roger waters to know him is to love him parçasını söylemiş. david gilmour'un katılacağı the wall konseri ise süprizdir. hangi konsere katılacağını david gilmour kendi seçecekmiş ve kendi bile henüz karar vermemiş.

Izzy

Turkey
3114 Posts

Posted - 07/15/2010 :  21:29:51  Show Profile  Reply with Quote
istanbul tabii ki...

... noooooooooot

Go to Top of Page

metetutar

Turkey
1119 Posts

Posted - 07/15/2010 :  21:50:23  Show Profile  Visit metetutar's Homepage  Reply with Quote
helloween avrupayı turluyormuş stratovarius ile, bakalım buralara da uğrayacaklar mı ?

Go to Top of Page

Satyr

Turkey
4763 Posts

Posted - 07/16/2010 :  09:17:58  Show Profile  Visit Satyr's Homepage  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Izzy

istanbul tabii ki...

... noooooooooot

hahahah alemsin Izzy:))
Go to Top of Page

Evil Elvis

6747 Posts

Posted - 07/16/2010 :  10:54:02  Show Profile  Click to see Evil Elvis's MSN Messenger address  Reply with Quote
en azından seyirci toplayacak bir konserin hayalini kurmuş olması bile güzel bir hareket bence :)

ChatJam

6726 Posts

Posted - 07/16/2010 :  10:57:42  Show Profile  Reply with Quote
ya roger waters bi daha gelsin de david gilmour'sız olsun ona da razıyız.

Go to Top of Page

Evil Elvis

6747 Posts

Posted - 07/16/2010 :  11:06:08  Show Profile  Click to see Evil Elvis's MSN Messenger address  Reply with Quote
ömrüm boyunca müzik mi okul mu sorusunun cevabı hep müzik oldu. finalden bir önceki gün konser varsa konserdeydim, antisilence ile bir kaç kez sınav olduğu gün konsere bile çıktım, hiç umursamadım. ama yaş kemale erdi, af ile geri döndüm okula ve sınavlar başlarken "ulan bunca yıl okulu 2. plana attın, bu sene müzik 2. planda olsun, yoksa kısa dönem askerlik yalan olur" dedim ve piyango iyi patladı:

ROGER WATERS İstanbul Konseri!!!!

evet, gelsin yine

Izzy

Turkey
3114 Posts

Posted - 07/16/2010 :  19:04:30  Show Profile  Reply with Quote
S. Bach yine havayolu şirketinin azizliğine uğradı. Facebook'tan

Just landed at stavanger . None of our gear made the flight. We have nothing, no guitars, no backdrop , the flight Crew in Copenhagen put none of our gear on the plane at all. We don't know what to do. We play in a couple if hours supposedly. Maybe we can borrow some guitars from motörhead , hopefully we can play tonite . Touring by commercial plane flights just does not work. My kingdom for a tour bus.

Go to Top of Page

RigorMortis

Turkey
1148 Posts

Posted - 07/16/2010 :  20:24:40  Show Profile  Reply with Quote
Deftones ile Baroness birlikte konser veriyor, benim için yeryüzünde olabilecek en güzel şeylerden biri.

---
www.riffual.com
Go to Top of Page

exsaddam

Turkey
4497 Posts

Posted - 07/17/2010 :  12:00:01  Show Profile  Visit exsaddam's Homepage  Click to see exsaddam's MSN Messenger address  Reply with Quote

Türkler’in deodoran sorunu var

Sinem VURAL 17 Temmuz 2010

25 Haziran’da İstanbul’da konser veren Amerikalı rock grubu Alice in Chains, internet sitelerinde Türkiye’deyken terör korkusu yaşadıklarını ve Türkler’in ter koktuğunu yazdı.

Dünyaca ünlü Amerikalı rock grubu Alice in Chains, 25 Haziran’da Sonisphere Müzik Festivali kapsamında İstanbul İnönü Stadyumu’nda sahneye çıktı. Grup üyeleri, konserin ardından resmi internet siteleri www.aliceinchains.com’da İstanbul’da yaşadıklarını anlatan bir yazı yayınladı. İstanbul’a gelmeden önce “terör saldırısı olabileceği” konusunda uyarıldıklarını anlatan grup, Türkler’in ‘deodoran sorunu’ yaşadığını iddia etti.

İşte tartışmalara neden olacak o yazı:

Hiç güvende hissetmedim

“Daha önce İstanbul gibi bir şehirde hiç bulunmadık. Dünyanın en büyük dördüncü şehri ve kültür olarak Amerika’dan çok farklı. Bu farklılıklardan biri de deodoran. Otelde üç kez boş bir asansörle 7’nci kata çıktım, her defasında kusmak üzereydim. Benden önce asansörü kimler kullandı bilmiyorum ama kötü kokularını bırakmışlardı. Türkiye çok ilginç bir ülke. Ama ne yazık ki konser tarihi ve hava koşulları yüzünden gezme fırsatı bulamadım. Biz gelmeden bir gün önce İstanbul’da bomba patlamıştı ve konserin de terörün hedefi olduğu yönünde duyumlar aldık. Otelin girişinde metal dedektörler vardı. Eğer teröristler dürüst ve kurallara uyan adamlar olsalardı, kesin yakalanırlardı. Ama dedektörlerden geçip, alarmı kapayarak yollarına devam da edebilirlerdi, tıpkı benim lobide gördüğüm adam gibi. Kendimi hiç güvende hissetmedim. İstanbul’daki konserde şartlar çok da iyi değildi.”

www.hurriyet.com.tr/magazin/magazinhatti/15333977.asp" target="_blank">http://www.hurriyet.com.tr/magazin/magazinhatti/15333977.asp

Hadi bakalım , havaalanından geçerken ayakkabılarına kadar aranan ; terör korkusundan sokaklara çıkamayan , yüz yıl önce doğsa köle olacak 'rock star' bize ter kokuyor demiş , bu orospu çocuğu abd hükümeti yüzünden tüm amerikalılara o.ç. demek gibi bişey.Su katılmamış sığırlar insanları nasıl kendilerinden soğutacaklarını iyi biliyorlar.
Go to Top of Page

noiseworks

Iraq
4808 Posts

Posted - 07/17/2010 :  12:09:46  Show Profile  Visit noiseworks's Homepage  Click to see noiseworks's MSN Messenger address  Reply with Quote
alice in pains :) rihanna'dan bi şikayet gelmediğine göre dikkate almıyorum bu teksaslı kovboyu, rihanna'dır kıstasım. evet. bütün türkiye gül kokuyor ayrıca. mis.

myspace.com/eskisigibi
keremnoise.blogspot.com/
Go to Top of Page

phi

Iraq
2851 Posts

Posted - 07/17/2010 :  12:17:46  Show Profile  Reply with Quote
quote:
Originally posted by exsaddam

Türkler’in deodoran sorunu var

Sinem VURAL 17 Temmuz 2010

25 Haziran’da İstanbul’da konser veren Amerikalı rock grubu Alice in Chains, internet sitelerinde Türkiye’deyken terör korkusu yaşadıklarını ve Türkler’in ter koktuğunu yazdı.

Dünyaca ünlü Amerikalı rock grubu Alice in Chains, 25 Haziran’da Sonisphere Müzik Festivali kapsamında İstanbul İnönü Stadyumu’nda sahneye çıktı. Grup üyeleri, konserin ardından resmi internet siteleri www.aliceinchains.com’da İstanbul’da yaşadıklarını anlatan bir yazı yayınladı. İstanbul’a gelmeden önce “terör saldırısı olabileceği” konusunda uyarıldıklarını anlatan grup, Türkler’in ‘deodoran sorunu’ yaşadığını iddia etti.

İşte tartışmalara neden olacak o yazı:

Hiç güvende hissetmedim

“Daha önce İstanbul gibi bir şehirde hiç bulunmadık. Dünyanın en büyük dördüncü şehri ve kültür olarak Amerika’dan çok farklı. Bu farklılıklardan biri de deodoran. Otelde üç kez boş bir asansörle 7’nci kata çıktım, her defasında kusmak üzereydim. Benden önce asansörü kimler kullandı bilmiyorum ama kötü kokularını bırakmışlardı. Türkiye çok ilginç bir ülke. Ama ne yazık ki konser tarihi ve hava koşulları yüzünden gezme fırsatı bulamadım. Biz gelmeden bir gün önce İstanbul’da bomba patlamıştı ve konserin de terörün hedefi olduğu yönünde duyumlar aldık. Otelin girişinde metal dedektörler vardı. Eğer teröristler dürüst ve kurallara uyan adamlar olsalardı, kesin yakalanırlardı. Ama dedektörlerden geçip, alarmı kapayarak yollarına devam da edebilirlerdi, tıpkı benim lobide gördüğüm adam gibi. Kendimi hiç güvende hissetmedim. İstanbul’daki konserde şartlar çok da iyi değildi.”

www.hurriyet.com.tr/magazin/magazinhatti/15333977.asp" target="_blank">http://www.hurriyet.com.tr/magazin/magazinhatti/15333977.asp

Hadi bakalım , havaalanından geçerken ayakkabılarına kadar aranan ; terör korkusundan sokaklara çıkamayan , yüz yıl önce doğsa köle olacak 'rock star' bize ter kokuyor demiş , bu orospu çocuğu abd hükümeti yüzünden tüm amerikalılara o.ç. demek gibi bişey.Su katılmamış sığırlar insanları nasıl kendilerinden soğutacaklarını iyi biliyorlar.

bence sonuna kadar haklı. ter kokuyoruz çünkü her yerde, otobüste, çarşıda evde, üstüne üstlük yaz ayında pastırma yiyerek fatality yapıyoruz. ulusaaal ulusaaal....

exsaddam

Turkey
4497 Posts

Posted - 07/17/2010 :  12:21:42  Show Profile  Visit exsaddam's Homepage  Click to see exsaddam's MSN Messenger address  Reply with Quote
neyse birşey demeyeceğim.şaşırmadım , o da kötü birşey.
Go to Top of Page

phi

Iraq
2851 Posts

Posted - 07/17/2010 :  12:35:41  Show Profile  Reply with Quote
ibret-i alem için şurayı okuyabilirsiniz;

http://www.facebook.com/home.php?#!/posted.php?id=195334510938&share_id=113392328709291&comments=1#s113392328709291

Go to Top of Page

exsaddam

Turkey
4497 Posts

Posted - 07/17/2010 :  12:39:43  Show Profile  Visit exsaddam's Homepage  Click to see exsaddam's MSN Messenger address  Reply with Quote
Özür dileyecekler!
Go to Top of Page

phi

Iraq
2851 Posts

Posted - 07/17/2010 :  12:41:06  Show Profile  Reply with Quote
öf.

Go to Top of Page

Hixxxer

Turkey
1207 Posts

Posted - 07/17/2010 :  13:00:19  Show Profile  Click to see Hixxxer's MSN Messenger address  Reply with Quote
Adana'da 7-C ye binsin de gorsun kokuyu

Go to Top of Page

phi

Iraq
2851 Posts

Posted - 07/17/2010 :  13:49:36  Show Profile  Reply with Quote
öte yandan, bu yazıyı yazan ise 'Baldy' lakapli grupla birlikte turlayan, sitelerinden konser blog'unu yazan bir eleman.

Go to Top of Page

CrimsonKing

Turkey
1109 Posts

Posted - 07/17/2010 :  14:10:42  Show Profile  Reply with Quote
Keşke bi tek ter kokusu sorunu olsa.

Go to Top of Page

Dr. Feelgood

1568 Posts

Posted - 07/20/2010 :  04:21:58  Show Profile  Reply with Quote
Porcupine Tree - Anesthetize DVD'si çıkmış, 1 ay olmuş nerdeyse, bekliyordum çıkmasını ama unutmuşum.

http://en.wikipedia.org/wiki/Anesthetize_%28DVD%29

Go to Top of Page

Izzy

Turkey
3114 Posts

Posted - 07/23/2010 :  19:52:39  Show Profile  Reply with Quote
Frank Ferrer & Bumblefoot from Guns N' Roses just created Rock history in studio w me today! We finished me & Nicks latest track, they laid down some slow grooving swamp ass metal that is sleazy greasy lean & mean!! Coming soon to an earhole near you!!

Go to Top of Page

ChatJam

6726 Posts

Posted - 07/25/2010 :  16:51:51  Show Profile  Reply with Quote
eskiden rock konserlerinde yarasa kafaları kopartılırdı, şimdi kuşlar sıçtığı için konser yarıda kesiliyor! cık cık, rock çok evcilleşti, çok!

http://pitchfork.com/news/39547-pigeon-shit-cuts-kings-of-leon-show/

Go to Top of Page

Izzy

Turkey
3114 Posts

Posted - 07/25/2010 :  20:28:51  Show Profile  Reply with Quote
Velvet Revolver son olarak vokalist Todd Cage'i denemiş.

http://www.youtube.com/watch?v=D4NJj56FcT8

Go to Top of Page
Page: of 66 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Düşler ve Kabuslar © Cenk SARI
Düşler ve Kabuslar RSS Feed