Düşler ve Kabuslar
Düşler ve Kabuslar
Home | Profile | Active Topics | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
 All Forums
 Esas Forumlar
 FORUM THE BELL TOLLS
 EPISODE 13-MISANTROF ANTIRECORDS İLE ANLAŞTI
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 12

n/a

5399 Posts

Posted - 02/26/2007 :  20:33:46  Show Profile  Reply with Quote
Albüm için geri sayım başladı...

Edited by - Dark Crimson on 10/09/2008 21:46:35

n/a

4831 Posts

Posted - 02/26/2007 :  20:35:52  Show Profile  Reply with Quote
Kötü afis, iyi albüm ismi. Merakla bekliyoruz.

Go to Top of Page

nursuz

361 Posts

Posted - 02/26/2007 :  21:40:10  Show Profile  Visit nursuz's Homepage  Reply with Quote
Episode 13 yeni albümleri "PITCH BLACK" için 5 martta Raven stüdyolarında kayıda giriyor. Yaklaşık 2 hafta sürecek olan kayıt süreci boyunca çekilecek fotoğraf ve videolar siteye eklenecektir. Raven Records etiketiyle çıkacak olan yeni albümün yaz aylarında raflarda olması planlanıyor. Kesinleşen bazı şarkı isimleri ise şu şekilde : "War", "Torture Bleeding", "Self Destruction"...
Detaylar kesinleştikçe açıklanacaktır.

www.episode-13.com
www.myspace.com/episode13
Go to Top of Page

Spectrum

USA
4286 Posts

Posted - 02/26/2007 :  22:10:22  Show Profile  Visit Spectrum's Homepage  Click to see Spectrum's MSN Messenger address  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Faster

Kötü afis, iyi albüm ismi. Merakla bekliyoruz.

Neredeyse dünyanın en berbat afişleri hep ülkemizden çıkıyor bu ne yahu. Sadece bu afiş için söylemiyorum, yok o gecesi yok bu bilmem nesi falan ama biraz özenin birşey yapın. Photoshopta 10 dakikalık çalışmalarmış gibi geliyor hepsi bana.

www.kyotoyuimzala.com
Go to Top of Page

Legion

Turkey
103 Posts

Posted - 02/26/2007 :  22:16:21  Show Profile  Visit Legion's Homepage  Click to see Legion's MSN Messenger address  Reply with Quote
deicide - once upon the cross kapağını andırır gibi. bekliyoruz

Go to Top of Page

PontifexMaximus

769 Posts

Posted - 02/26/2007 :  22:59:16  Show Profile  Reply with Quote
gerçekten de şu afişi acilen değiştirseniz çok iyi olacak. onun dışında albümü merakla bekliyoruz.
Go to Top of Page

gothic

61 Posts

Posted - 02/27/2007 :  00:52:57  Show Profile  Visit gothic's Homepage  Reply with Quote
afi$ uzerine konusursam; episode 13 fontu vasat, afi$in tamamina yayilan kan damlasi effecti cok kotu durmus kirmizinin acik durdugu yerler cok civik geldi bana. onun haricinde background iyi, golgeli yazi ho$ durmu$ arka tarafta. bide album isminin yazildigi fontta vasat. bunlar degistirilirse, birazda uzerinde calisilirsa guzel biseyler cikabilir.

episode 13 un 1. albumu turkiye standartlarina gore kayidini begendigim kaliteli soundlardandi. 2. albumunde bu kalitede biseyler olacagindan hic suphem yok. fakat umarim ki bu albumde lirik bolumune biraz ozen gostermislerdir, albumu bekliyorum.

iyi calismalar.

http://www.metaltr.net
Go to Top of Page

Aurora Borealis

Norway
1703 Posts

Posted - 02/27/2007 :  02:33:51  Show Profile  Reply with Quote
Gore bir albüm geliyor galiba kanlı-canlı ahah. Hani bu adamlar black yapıyordu. Konsepte aykırı bir kere. Sonra Türkiye'de black metal grubu yok deyince millet alınıyor.

..call your metal black
Go to Top of Page

Major Psycho

Sweden
1150 Posts

Posted - 02/27/2007 :  03:01:27  Show Profile  Visit Major Psycho's Homepage  Send Major Psycho an ICQ Message  Click to see Major Psycho's MSN Messenger address  Reply with Quote
dur bi album önce bi cıksın be kardeşim

Go to Top of Page

Forrest Cunt

Germany
1175 Posts

Posted - 02/27/2007 :  06:25:59  Show Profile  Reply with Quote
tek sarkilik bi şöhretleri var oldugunu düsünüyorum. UMARIM BENİ GÖT EDERLER. klas biseydir umarim ..

-------------------------------------------------------------------------------------------------

ALDILAR ELİMDEN EZO GELİNİ SARAMADIM YARİN İNCE BELİNİ ...
Go to Top of Page

Aurora Borealis

Norway
1703 Posts

Posted - 02/27/2007 :  09:29:04  Show Profile  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Chucky

dur bi album önce bi cıksın be kardeşim

Yalnız benim dediğim şey albüm ile alakalı değil. Madem black metal grubusun ne diye pop müzik albümü geliyor gibi afiş yapıyorsun. Yani bir şey yapılacaksa her yönü ile yapılsın ya da hiç yapılmasın. Benim görüşüm nacizane. Ayrıca yukarıda yazdığım 'Gore' ise kinayedir.

..call your metal black
Go to Top of Page

GlooM

Turkey
832 Posts

Posted - 02/27/2007 :  09:51:05  Show Profile  Visit GlooM's Homepage  Click to see GlooM's MSN Messenger address  Reply with Quote
Bekliyoruz albümü...

Go to Top of Page

n/a

4831 Posts

Posted - 02/27/2007 :  13:27:52  Show Profile  Reply with Quote
Ulan farkında olmadan pandoranın kutusunu açmışız, pardon.

Go to Top of Page

n/a

192 Posts

Posted - 02/27/2007 :  14:15:35  Show Profile  Reply with Quote
Go to Top of Page

c-none

Guinea-Bissau
7185 Posts

Posted - 02/27/2007 :  14:20:05  Show Profile  Visit c-none's Homepage  Click to see c-none's MSN Messenger address  Reply with Quote
ya gruba bi art niyetim falan yok, svinna'yı da tanımam ama çalışması çok komik olmuş lan, altıma sıçtım gülmekten :)

Go to Top of Page

RigorMortis

Turkey
1148 Posts

Posted - 02/27/2007 :  16:41:53  Show Profile  Reply with Quote
bir de film vardı pitch black diye, vin diesel oynuyordu yamulmuyorsam. hayatımda izlediğim en kıytırık filmlerden biriydi.

tattoed my name
cos I'm fuckin proud
of who I am
and what I am about
Go to Top of Page

riot

Bulgaria
402 Posts

Posted - 02/27/2007 :  17:28:42  Show Profile  Reply with Quote
Eskişehirde beraber super 1 haftasonu geçirdik...Bu çocuklar şu anda Türkiyedeki black metalin kesinlikle 1 numarası...

Go to Top of Page

Major Accident

6029 Posts

Posted - 02/27/2007 :  17:42:51  Show Profile  Reply with Quote
bence de enfes grup. tolgahan da takdir ettiğimiz bi şahsiyettir, bu kadrodan kötü bişii çıkacağını sanmam.
Go to Top of Page

n/a

192 Posts

Posted - 02/27/2007 :  18:36:07  Show Profile  Reply with Quote
quote:
Originally posted by riot

Eskişehirde beraber super 1 haftasonu geçirdik...Bu çocuklar şu anda Türkiyedeki black metalin kesinlikle 1 numarası...

oldu dimu borgirde dünyadaki black metalin bir numarası.

Edited by - n/a on 02/27/2007 18:37:03
Go to Top of Page

Native Resistance

54 Posts

Posted - 02/27/2007 :  18:58:26  Show Profile  Reply with Quote
quote:

çüşşşşşş ufak at be
Go to Top of Page

PontifexMaximus

769 Posts

Posted - 02/27/2007 :  19:03:57  Show Profile  Reply with Quote
baktım afiş muhabbeti uzadı ve insanlar kendi alternatif afişlerini yapmaya başladı, ben de vaktim varken bir deneme yapayım dedim. artık beğenirsiniz beğenmezsiniz ama en azından benimki kalp kırmıyor:)

Edited by - PontifexMaximus on 02/27/2007 20:17:56
Go to Top of Page

Satyr

Turkey
4763 Posts

Posted - 02/27/2007 :  20:27:43  Show Profile  Visit Satyr's Homepage  Reply with Quote
Vader konseri sonrasında da yazmıştım "Mehmet Okur bu grupta mı çalıyo?" diye. tahminimde yanılmamışım. baksanıza abi basbaya mehmet okur işte sağdaki.

Go to Top of Page

alive corpse

Fiji
738 Posts

Posted - 02/27/2007 :  21:12:20  Show Profile  Click to see alive corpse's MSN Messenger address  Reply with Quote
yahu bende bu elemanların tabularasa ydı galiba o albümün tanıtım afişi vardı baya bi iyiydi tabi albümün adı da(tabularasa) beni baya bi cezbetti ama bulup dinleyememiştim vay be

Bana yar olmayan devr-i deranın,
İzzet-i ikramını sikeyim.
Yansın bu ibneler
Su veren itfayenin hortumunu sikeyim,
Ben deli miyim?
Mecnun gibi bir am için çöllere düşeyim,
Verirse verir, vermezse leyla'yı da sikeyim

Neyzen Tefik
Go to Top of Page

bloody rose

350 Posts

Posted - 02/28/2007 :  00:02:25  Show Profile  Click to see bloody rose's MSN Messenger address  Reply with Quote
Hay afişinize sokim ya ! Lan bu dvk yı ben nediim, olm bi durun yahu !Hemen bi açık bulup ordan yakalamak,klavye başında cak cak ötmek ne kolay ya ! Adamlar çalışıyor üretiyor yapıyor.. off offf off aynı şeyleri 15 yıldır konuşuyoruz!Tekrar emeğe saygı muhabbetlerine girmiycem ama fena sıkıldım, sırf bu göt deliği bakış açısından dergi çıkarmayı bıraktım ya...Arkadaşlar hepinizi tebrik ediyorum başarılarınız daim olsun ve bilinizki özellikle Tolga ile birlikte şu an türkiyenin en iyi black metal grubusunuz ! Gönül rahatlığıyla bunu söyleyebilirim. + Maximus hanım Tolga kardeşimin şu çektiğin fotoğraflarından bana da bi tane mail atarsın değil mi ?
Go to Top of Page

bloody rose

350 Posts

Posted - 02/28/2007 :  00:11:10  Show Profile  Click to see bloody rose's MSN Messenger address  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Svinna

quote:

oldu dimu borgirde dünyadaki black metalin bir numarası.

Şimdi svinna önce senin afişine sokarım ! İkincisi grubu bi dinle adamların ne yaptığına bak albüm bi çıksın ondan sonra konuş dimi paşam ?!episod u savunan adam gibi oldum ama bu çocukları eskiden desteklemezdim yazdığın gibi dimmu filan derdim.Fakat şu anki kadro vader konserinde kendini zaten gösterdi.O yüzden bok atmak yerine albümü bekleyelim dinleyelim..Dimmu mu yoksa mayhem lemi karşılaçcaz görelim dimi ?+ Beyler şuraya bi şarkı koysaydınızda kendi kendinizi anlatsaydınız yahu müziğinizle yoruldum gece gece ...
Go to Top of Page

PontifexMaximus

769 Posts

Posted - 02/28/2007 :  00:19:23  Show Profile  Reply with Quote
bloody rose bey, bende tolga kardeşinin resmi yok afişteki resimleri netten aldım
Go to Top of Page

_sonsuz_

Turkey
275 Posts

Posted - 02/28/2007 :  00:43:07  Show Profile  Reply with Quote
quote:
Originally posted by PontifexMaximus

baktım afiş muhabbeti uzadı ve insanlar kendi alternatif afişlerini yapmaya başladı, ben de vaktim varken bir deneme yapayım dedim. artık beğenirsiniz beğenmezsiniz ama en azından benimki kalp kırmıyor:)

Bu afiş harbi sağlam olmuş yanlız...

Go to Top of Page

Morbid_Tales

87 Posts

Posted - 02/28/2007 :  02:45:53  Show Profile  Click to see Morbid_Tales's MSN Messenger address  Reply with Quote
quote:

Dünya sizin etrafınızda dönüyo herhalde ,bırak episdoe 13 tr nin 1 numarası olması tolgahan dışında grupta bir numara yok
Go to Top of Page

bloody rose

350 Posts

Posted - 02/28/2007 :  17:10:46  Show Profile  Click to see bloody rose's MSN Messenger address  Reply with Quote
Eveeeettt !!! hadi hep beraber eşi dostu tanıdığı olan ve onlara bi şekilde bol bol reklamını yaptıran ambitilerin gruplarını destekleyelim !!! Öbür gruplarımız mı ? Siktir edin canım onları !Kendi reklamlarını yapıp kendi kendilerini pohpohlamaktan bile aciz onlar !Albümleri yeni mi çıkacak ?Olsun canım biz sallıyalım dinlemek filan çok önemli değil...
Go to Top of Page

corto maltese

Turkey
2084 Posts

Posted - 02/28/2007 :  17:32:54  Show Profile  Visit corto maltese's Homepage  Send corto maltese an ICQ Message  Click to see corto maltese's MSN Messenger address  Reply with Quote
ulan nasıl bıryerde yasıyoruz ya album yaparsın uretırsın daha dınlemedn ne oldugnu bılmeden bok atmalar baslar , album yapılmaz turkiye de bu muzık yok abı baksana album bıle cıkmıyor dıye konsulur , gruplar konsere gelir kımse gıtmez ama konser olmadıgı donem abı baksan burnumuzun dıbıne gelıyorlar buraya nıye gelmıyorlar dıye konusulur , sık kadar ortamda kac tane adamız bırde bırbrımızın yaptıgı ıslerı tassak gecerek elstırmek kaldı dı mı hay bu mına kodugumun ınternetı hayatı cıdden kolaylastırdı ama benım sınırlerın buyuk bır ksımınıda sıktı attı , ya arkadas adamlar kuruldukları gunden berı sadece ıs yapmaya calıstı kısa surede bır album cıkardı bunu yurtdısında bır sekılde pazarladı bırcok dergıden webzıne dan onemlı ve olumlu elstırıler aldı sımdı geldık cattık bu arkadasların yenı albumu haber vermek ıcın yaptıkları afıse, hastasıyım valla ulkem metalcısının

"Her şeyin elektronik olduğu her şeyin ince ince hesaplandığı ve sanayicileştiği bir dünyada Corto Maltese gibi birinin yeri yoktur."

Go to Top of Page

milk

5019 Posts

Posted - 02/28/2007 :  17:35:09  Show Profile  Reply with Quote
"bir numara" fazla iddialı olmuş ama Bm grupları içinde en iyilerden biri ve sürekli üretiyorlar (ki üretmek zordur bu güzel yurdumda). Neden bu kadar sert tepki verildiğini anlamadım. Gurp çıkıp evet biz bir numara değiliz diye basın açıklaması yapsa rahatlar mısınız?

hem zaten bişeyler üreteden zaten 5 6 BM grubu olduğuna göre bir numara ya da 5 numara olmak arasında pek fark göremiyorum... takılmayın bence bu kadar

sudoku master
Go to Top of Page
Page: of 12 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Düşler ve Kabuslar © Cenk SARI
Düşler ve Kabuslar RSS Feed