| Author |
Topic  |
|
Animatronic
Sierra Leone
1010 Posts |
Posted - 02/18/2010 : 13:46:16
|
bugün yunanistan açıklanacak
Wake up your sleepin' brains...
|
 |
|
|
Hixxxer
Turkey
1208 Posts |
|
|
tyler durden
Turkey
784 Posts |
Posted - 02/18/2010 : 14:14:01
|
| belki benim burada bunu tartismam dogru degil ama yine de nacizane goruslerimi belirtmek isterim. sebnem ferah`in turk metal dinleyicisinin gozundeki yeri malum, ona lafim yok. diger yandan manga ve hayko konusu - ki varsa boyle birsey- sikintili olabilir. biz ilk unirock`ta aklimizdan gecirmistik hayko`yu, hani acaba ozel bir projeyle sahne alsa nasil olur falan diye. sonra bir sekilde olmadi. saniyorum testament oncesi, dj hayko`nun bir sarkisina girince epey gurultulu bir yuh sesi geldi kalabaliktan. hayko`yu da muzigini de sverim acikcasi. diger taraftan makine soundu sahne durusu sekli semali falan duzgun bir grup belki onlar olabilir. malt olabilir mesela. |
 |
|
|
Mp3ManiA
Bosnia and Herzegovina
197 Posts |
Posted - 02/18/2010 : 14:18:22
|
| yeni albümle beraber malt ve makine gayet iyi olur aslında.bakalım kimleri görücez |
 |
|
|
high1
1241 Posts |
|
|
Izzy
Turkey
3114 Posts |
Posted - 02/18/2010 : 14:24:19
|
kurban mümkünse olmasın, o eziyeti 99 sami yen'de ve 2008 fnm'da yaşattılar, bir daha yaşatmak olmaz.
------------------------------------------------------------------------------
God damn you Walter! You fuckin' asshole! Everything's a fuckin' travesty with you, man! And what was all that shit about Vietnam? What the FUCK, has anything got to do with Vietnam? What the fuck are you talking about? Fuck sympathy! I don't need your fuckin' sympathy, man, I need my fucking johnson!
 |
 |
|
|
inflamed
567 Posts |
Posted - 02/18/2010 : 14:36:31
|
Papa Roach olabilir :) Stone Sour'da :)
yerli albümlü grup olarak Soul Sacrifice olsun diyor gönlüm. Özgür'ü o büyük sahnede görmek şahane olur zaten memleketin en iyi vokalisti kendisi. |
 |
|
|
exsaddam
Turkey
4497 Posts |
Posted - 02/18/2010 : 14:44:47
|
hayko 2 sene rock station u taşıdı , kafadan bin bilet demek ankarada , istanbul u bilmem.bilet fiyatları ve gelecek gruplar ne zaman açıklanacak? belli olmayan bir tek biz kaldık herhalde.
 |
 |
|
|
freaky noise
2791 Posts |
Posted - 02/18/2010 : 14:50:39
|
quote: Originally posted by tyler durden
belki benim burada bunu tartismam dogru degil ama yine de nacizane goruslerimi belirtmek isterim. sebnem ferah`in turk metal dinleyicisinin gozundeki yeri malum, ona lafim yok. diger yandan manga ve hayko konusu - ki varsa boyle birsey- sikintili olabilir. biz ilk unirock`ta aklimizdan gecirmistik hayko`yu, hani acaba ozel bir projeyle sahne alsa nasil olur falan diye. sonra bir sekilde olmadi. saniyorum testament oncesi, dj hayko`nun bir sarkisina girince epey gurultulu bir yuh sesi geldi kalabaliktan. hayko`yu da muzigini de sverim acikcasi. diger taraftan makine soundu sahne durusu sekli semali falan duzgun bir grup belki onlar olabilir. malt olabilir mesela.
La olm burdan yazcaana direk söylesene dün akşam karaoke yaptık daha :)
Anlamadığım Şebnem'in yeri ayrı diyorsun, Hayko bildiğin Brutal söylüyo sahnede, onun yeri neden ayrı degil? |
 |
|
|
freaky noise
2791 Posts |
Posted - 02/18/2010 : 14:52:57
|
quote: Originally posted by Strega
Türk gruplar hakkında düşüncemi ben de belirtmek istiyorum.Freaky noise bir entry'sinde "biraz daha böyle giderse türk gruplar 2 yada 3 tane olacak" demişti.Ben bu grupların içinde Kurban,Hayko Cepkin,Manga üçlüsünün en az ikisi olması gerektiğini düşünüyorum.Her halükarda afişin en altına yazılacak türk isimler mantık sınırları çerçevesinde olmalı.Daha önce yazılan "amatör gruplara şans verilmeli" olayına katılmıyorum.Purple Concerts diğer festival gibi Şebnem Ferah'a Duman'a astronomik rakamlar verme deliliğinde bir şirket olmadığı için onlardan biri de olmayacağını düşünüyorum açıklanacak isimlerin.Hem Hayko Cepkin'i bir de büyük sahnede izlemek gerekli,hakkını vereceğini düşünüyorum.Üstelik muhtemelen Eurovision'da 1. olacak bir Manga'da ekstradan seyirci katacaktır.Bu isimler ametal kitleye bile bilet aldırabilecek gruplar.Sonuçta organizasyon şirketi hayır işi yapmıyor.Kimse fazladan bilet satışına hayır demez.Ayrıca bahsettiğim iki ismin kitlesine ve forumlarda olan etkin hallerine bakınca kendi dediğim bana hiç mantıksız gelmedi.Zaten yeni yabancılarla birlikte yerlilerin de açıklanacağı söylenmişti.Bekleyip göreceğiz.
|
Third Eye
248 Posts |
Posted - 02/18/2010 : 14:53:19
|
| Stone Sour klas durmuş. :) |
 |
|
|
freaky noise
2791 Posts |
Posted - 02/18/2010 : 14:55:36
|
| Stone Sour seven var mı Türkiye'de? :) |
 |
|
|
Guybrush Threepwood
8473 Posts |
Posted - 02/18/2010 : 15:00:42
|
artık gül 
 |
Edited by - Guybrush Threepwood on 02/18/2010 15:08:08 |
 |
|
|
Third Eye
248 Posts |
Posted - 02/18/2010 : 15:06:24
|
ses rengini severim Corey taylor 'ın. tam frontman adam sahneye yakışıyor. çok kötü bişeymiş gibi kendimi savunmaya geçtim :)
Mastodon olağanüstü grup zaten, ben alt kadroyu sevdim hellas ın. 150€ da makul geldi. |
 |
|
|
freaky noise
2791 Posts |
Posted - 02/18/2010 : 15:07:19
|
quote: Originally posted by Third Eye
ses rengini severim Corey taylor 'ın. tam frontman adam sahneye yakışıyor. çok kötü bişeymiş gibi kendimi savunmaya geçtim :)
Mastodon olağanüstü grup zaten, ben alt kadroyu sevdim hellas ın. 150€ da makul geldi.
Paraları saklayın, satışa çıkmamıza çok az kaldı :) |
 |
|
|
c-none
Guinea-Bissau
7185 Posts |
|
|
Third Eye
248 Posts |
Posted - 02/18/2010 : 15:12:14
|
| Bu arada ufak bi detay belki ama. Biyerde görmüştüm Metallica konserindeki sahnenin bi boy büyüğü olacak denmişti. Yüksek olsun o sahne biraz mümkünse :) ciddi 2metre boy olması lazım normal seyredebilmek için. Gerçi sahne önü muhtemel almamız ama yine de belirtmeden geçemedim. Merakla bekliyoruz.:) |
 |
|
|
requem-mass
869 Posts |
Posted - 02/18/2010 : 15:22:44
|
metallica slayer megadeth anthrax sabbath rammstein motörhead (?) alice in chains (?)
son durum bu şekilde mi şimdi ? bunların hepsi olursa Türkiye'nin kadro uzak ara şampiyon bence. |
 |
|
|
DeLi
Turkey
286 Posts |
Posted - 02/18/2010 : 15:35:08
|
quote: Originally posted by freaky noise
Anlamadığım Şebnem'in yeri ayrı diyorsun, Hayko bildiğin Brutal söylüyo sahnede, onun yeri neden ayrı degil?
Seyirci kitlesi, yaş aralığı? Olabilir gibi geldi bana. |
 |
|
|
hiddensoul
Turkey
2708 Posts |
Posted - 02/18/2010 : 16:36:13
|
benim aklım hala kampta yahu. nerelerde kalacam nerelerde edecem yıvrııııım?
Playboy: Düşünüyor musunuz ki... James Hetfield: Hayır! Düşünmeyi sevmem. http://www.pastelzarlar.com |
 |
|
|
Sacca
Turkey
595 Posts |
Posted - 02/18/2010 : 16:40:23
|
en basitinden hayko'nun lastfm'de 50k dinleyicisi var şebnem'in 75k. ayrıca şebnem'in yeri de cidden ayrıdır hani. brutalla falan alakası yok.
 Justice will be served. |
 |
|
|
HKi
Turkey
490 Posts |
Posted - 02/18/2010 : 16:42:00
|
Mastodon olağanüstü grup zaten, ben alt kadroyu sevdim hellas ın. 150€ da makul geldi.
Paraları saklayın, satışa çıkmamıza çok az kaldı :)
Tarih alsak *:P
"Seventh son of a seventh son!!!" |
 |
|
|
freaky noise
2791 Posts |
Posted - 02/18/2010 : 16:48:47
|
quote: Originally posted by HKi
"Seventh son of a seventh son!!!"
Iki hafta içerisinde. Resmi aciklama cok yakinda (yeni eklenen gruplarla beraber)
|
 |
|
|
sipalcir
Greece
863 Posts |
Posted - 02/18/2010 : 16:50:44
|
| yunanda on satis 85 yurodan basliyor. rockwave de tek metallica gunu 60 yuroydu.fiyatlar gayet mantikli yapilmis:) |
 |
|
|
limpin_parkit
Turkey
606 Posts |
Posted - 02/18/2010 : 17:05:33
|
quote: Originally posted by HKi
"Seventh son of a seventh son!!!"
Iki hafta içerisinde. Resmi aciklama cok yakinda (yeni eklenen gruplarla beraber)
Konaklama olayı kesinlikle düşünülmüyor mu? yoksa başka bi ayar falan var mı aklınızda?
 |
 |
|
|
Hixxxer
Turkey
1208 Posts |
Posted - 02/18/2010 : 17:54:41
|
O değil de süpürüz olarak Volbeat gelecek gibi, içime doğdu ulan
 |
 |
|
|
snapcase
Turkey
237 Posts |
Posted - 02/18/2010 : 17:58:12
|
isvicredeki gibi rise against olurmu olur arkadas gonlunu ferah tut
in your face. |
 |
|
|
Third Eye
248 Posts |
Posted - 02/18/2010 : 18:13:22
|
| Olur olur bal gibi olur :D |
 |
|
|
HKi
Turkey
490 Posts |
Posted - 02/18/2010 : 19:17:08
|
Motörhead deniliyordu hani, o da geliyor mu şimdi?
"Seventh son of a seventh son!!!" |
 |
|
|
pecos
2460 Posts |
Posted - 02/18/2010 : 19:58:19
|
| slayerdan önce hayko çıksın. emo-metalci katliamı yaşansın |
Edited by - pecos on 02/18/2010 19:58:34 |
 |
|