| Author |
Topic  |
|
emirdagli
278 Posts |
Posted - 03/06/2010 : 19:47:46
|
arkadaş bugün almış bize 3 tane sahne önü kombine.adam daha var bitmez demiş,ama bilmiyorum.tribün biletlerinden ise sahneye yakın olan kısımlar bitmiş diyorlar....
kılabırcı |
 |
|
|
StarfreedoM
Saint Vincent and Grenadi
1787 Posts |
Posted - 03/06/2010 : 20:02:47
|
Aklıma geldi, İnönü'de düzenleniyor ya bu fest. Beşiktaş'ımın kasasına ne kadar girecek? 
Ruth Fisher: I pity you, starfreedom. You are under the mistaken impression that life owes you something. Well, you're in for some very harsh surprises. |
 |
|
|
Third Eye
248 Posts |
Posted - 03/06/2010 : 20:24:29
|
| saha içine direk girilebilen 2 yer var biri samiyendeki gibi saha içinin başlagıç noktası. diğeri tam sahnenin arka tarafı. yani sahnenin arkasından sokulmayacağımıza göre tribünden bi ayar verilmezse bu işe yandık. cuma günü hepten yandık o zaman :) |
 |
|
|
limpin_parkit
Turkey
606 Posts |
|
|
Izzy
Turkey
3114 Posts |
Posted - 03/06/2010 : 22:30:57
|
"ilk 2 headliner metallica ve rammstein" dedi. "bunlar dışında diğer gruplar da şunlar" diyip geri kalan hepsini saydı. demek ki adı açıklanmamış 3. bir headliner daha gelecek. manowardan headliner yapmayacak olmaları güzel.
------------------------------------------------------------------------------
God damn you Walter! You fuckin' asshole! Everything's a fuckin' travesty with you, man! And what was all that shit about Vietnam? What the FUCK, has anything got to do with Vietnam? What the fuck are you talking about? Fuck sympathy! I don't need your fuckin' sympathy, man, I need my fucking johnson!
 |
Edited by - Izzy on 03/06/2010 22:46:21 |
 |
|
|
metetutar
Turkey
1119 Posts |
Posted - 03/06/2010 : 22:34:12
|
bencede güzel. daha fazlası olacak demektir bu :)

|
 |
|
|
limpin_parkit
Turkey
606 Posts |
Posted - 03/06/2010 : 22:42:44
|
quote: Originally posted by Izzy
"ilk 2 headliner metallica ve slayer" dedi.

Yanlışın var Metallica ve Rammstein dedi...
 |
 |
|
|
Izzy
Turkey
3114 Posts |
Posted - 03/06/2010 : 22:46:34
|
| ok sağol. editledim |
Edited by - Izzy on 03/06/2010 22:46:47 |
 |
|
|
Izzy
Turkey
3114 Posts |
|
|
Nathan Explosion
Turkey
12700 Posts |
Posted - 03/06/2010 : 23:24:36
|
manowardan headlıner olmaz mı dıyorsun bre deyyus?! Manowar gonullerımızın headlıner'ı\m/
 |
 |
|
|
rainbow
Turkey
57 Posts |
Posted - 03/06/2010 : 23:50:41
|
quote: Originally posted by Nathan Explosion
manowardan headlıner olmaz mı dıyorsun bre deyyus?! Manowar gonullerımızın headlıner'ı\m/

menovır dan headliner olmazsa jem köksal dan olur :P |
 |
|
|
GlooM
Turkey
832 Posts |
|
|
Schizophrenia
170 Posts |
Posted - 03/07/2010 : 10:16:26
|
Gerçekleştirilen basın toplantısında festivalle ilgili birçok ayrıntı da kamuoyuna duyuruldu.
3 gün sürecek festivalde bu yıl kamp imkanı olmayacak ancak gelecek yıl için iddialı konuşan organizasyonun mimarı Siyabend Suvari, gelecek yıl için kamp imkanı sağlamayı amaçladıklarını ve bir sonraki yıl sahne alacak iki büyük ismi festival gerçekleşmeden açıklamak istediklerini belirtti.
Konsere katılım hedeflerinin günlük 50 bin kişi olduğunu açıklayan Suvari, sonunda Almanya'nın ünlü rock festivali Rock'am Ring kadar büyük bir festivalimiz olduğu için mutlu olduğunu da sözlerine ekledi.
METALLICA 7, RAMMSTEIN 9 TIRLA GELİYOR Sahne alacak gruplarla ilgili akıllardaki birçok soru da açıklığa kavuştu. Müzikseverleri oldukça heyecanlandıran Metallica ve Rammstein 2 saat sahnede kalacaklar. Bütün gruplar tamamen kendi sahne ekipmanlarını getirirken Metallica'nın yedi ve Rammstein'ın dokuz tırla İnönü Stadı'na konuk olacağı ve izleyenlere büyük bir görsel şölen sunacağı açıklandı.
Stadın çeşitli yerlerine yerleştirelecek LED ekranlarla hiçbir seyircinin bu müzik şöleninden mahrum kalmaması sağlanırken festivalin maliyeti 5 milyon dolar olarak açıklandı.
Festival hakkındaki sevindirici diğer bir ayrıntı ise içerideki içeceklerin normal piyasa fiyatından satılacağı açıklaması oldu.
http://www.ntvmsnbc.com/id/25065177/ |
 |
|
|
high1
1241 Posts |
Posted - 03/07/2010 : 10:30:08
|
Kanat Atkaya Hürriyet'teki bugünkü yazısında imamdan bir talepte bulunmuş:
Başbakan’dan metalik bir istek
BAŞBAKAN Erdoğan’dan hem kendisinin, hem de Türkiye ve civar ülkelerdeki heavy metal camialarının huzuru ve mutluluğu için bir istekte bulunacağım. 25-26-27 Haziran tarihlerinde Sonisphere Festivali dolayısıyla lütfen programını İstanbul dışına gelecek şekilde ayarlamaya çalışsın. Ne var o tarihlerde? Dolmabahçe’de bir grup sanatçı toplanacak fakat bu sanatçılar sizin Dolmabahçe Sanatçıları’na pek benzemeyecek. Toplanacak ekip şöyle: Metallica, Rammstein, Slayer, Megadeth, Manowar, Anthrax, Alice In Chains, Mastodon, Heaven&Hell, Hayko Cepkin, Stone Sour, Manga, Foma Blacktooth... Müziği kiloyla tartmak mümkün olsa bile bu ağır metalik abilerin toplamını çekecek tartı bulamazdık. Bir metalci rüyasında görse bile “Rüyamda bir rüyanın rüyasını görüyorum” der, uykuya devam eder öyle bir kadro. Sizden ricam işte bu noktada devreye giriyor. Malum metalci gençlikle son karşılaşmanız problemli oldu. Korumalarınızın “Başbakan’a metalci selamı verilmez, höyt bitli satanik!” yaklaşımı hafızalarda taze. Alın hanımı, torunu filan küçük bir tatil... Akıl vermek, program önermek elbette haddim değil ama hem siz Dolmabahçe’de odanızda çalışırken kafanıza kafanıza gitar solosu yememiş olursunuz hem de Metalci arkadaşlar 3 gün İnönü Stadı’nda istedikleri selamı vererek azar. Elçiye zeval olmaz. Metalci selamı eşliğinde kendi içimde sessizce dağılmak düşer bana da. Metalik pazarlar.

|
 |
|
|
Sacca
Turkey
595 Posts |
Posted - 03/07/2010 : 10:44:24
|
Çok sikik bir yazı.
 Justice will be served. |
Edited by - Sacca on 03/07/2010 10:46:05 |
 |
|
|
praxis
3731 Posts |
Posted - 03/07/2010 : 11:15:15
|
Medyadaki "yumuşakça metalci"lerden gına geldi birader ya.
--------------------
 |
 |
|
|
Lómion
Turkey
1861 Posts |
Posted - 03/07/2010 : 11:53:20
|
Daha fazla yerli grup açıklanacakmı yaw. Pickpocket falan olsa süper olurdu bu kadroda.
 |
 |
|
|
metetutar
Turkey
1119 Posts |
Posted - 03/07/2010 : 12:07:25
|
Seneye üniversite sınavlarına denk gelmesin bari.

|
 |
|
|
DeLi
Turkey
286 Posts |
Posted - 03/07/2010 : 12:50:35
|
Adam ulusal gazeteye "Jamses sikerrrr" mi yazacaktı? Deplasmana gidiyor diye takımını daha fazla sevdiğini düşünen taraftar gibi de yumuşak metalci falan, hey allahım :)
--------------------- Bana Kemal diyin, 5 yıl önce almışım bu üyeliği. |
 |
|
|
Izzy
Turkey
3114 Posts |
Posted - 03/07/2010 : 12:54:12
|
quote: Originally posted by Nathan Explosion
ohooo. ona bakarsan gönlümüzde çok headliner var da bizim hulusi günlerdir fiyat/performans hesabı yapıyor. amaç 12 bin kişiye süper bir konser verdirmekse manowar headliner olsun tabi :) |
 |
|
|
Izzy
Turkey
3114 Posts |
Posted - 03/07/2010 : 12:55:45
|
| kanat atkaya hürriyet gibi bir gazeteye yazılabilecek en güzel yazıyı yazmış bu arada. (o adamın zamanında yazdığı bir cannibal corpse albüm incelemesi vardı. hala gülerim hatırladıkça) |
 |
|
|
praxis
3731 Posts |
Posted - 03/07/2010 : 12:58:52
|
quote: Originally posted by DeLi
Adam ulusal gazeteye "Jamses sikerrrr" mi yazacaktı? Deplasmana gidiyor diye takımını daha fazla sevdiğini düşünen taraftar gibi de yumuşak metalci falan, hey allahım :)
--------------------- Bana Kemal diyin, 5 yıl önce almışım bu üyeliği.
Kemalciğim senin kafan sadece futbolvari sikle sokla çalışıyorsa bilemem ama ne zaman mainstream bir konser olsa canavar kesiliyo bu popüler medya mensupları. Madem o kadar sıkı heavyciler, rakcılar iyi konser olduğunda tık yok heriflerde. Gerçi mainstream bir fest, celallenmeleri normal. Ama hevi metal meselesi böyle gasteye iki satır yazıp kofti siyasi muhalefet ile geçiştirilecek birşey değil.
--------------------
 |
 |
|
|
StarfreedoM
Saint Vincent and Grenadi
1787 Posts |
Posted - 03/07/2010 : 13:05:33
|
Praxis'e sonsuz katılıyorum. Ne zaman bir Metallica konseri ya da bu ayarda bir fest.olsa bu medyadaki eskiden dinlerdikçiler ve yumuşak metalciler çıkıyor ortaya.
Ruth Fisher: I pity you, starfreedom. You are under the mistaken impression that life owes you something. Well, you're in for some very harsh surprises. |
 |
|
|
Schizophrenia
170 Posts |
Posted - 03/07/2010 : 13:29:14
|
| 2004 RTN yapılırken neredeydi bu insalar... Bunun bir benzeri de Mansur Forutan. Sosyete Metal dışarı!!! |
 |
|
|
metetutar
Turkey
1119 Posts |
Posted - 03/07/2010 : 13:32:04
|
quote: Originally posted by Izzy
kanat atkaya hürriyet gibi bir gazeteye yazılabilecek en güzel yazıyı yazmış bu arada. (o adamın zamanında yazdığı bir cannibal corpse albüm incelemesi vardı. hala gülerim hatırladıkça)
O incelemeyi bi yerde bulursan paylaşır mısın :) harbi çok klas olur.

|
 |
|
|
Virgile
840 Posts |
Posted - 03/07/2010 : 13:35:06
|
| yahu hürriyette milliyette ekstrem metal konseri kritiği ya da reklamı mı görmeyi bekliyosunuz? bu yaşa gelmiş adamlar cannibal corpse gelince mi heyecanlanacak black sabbath metallica falan mı? |
 |
|
|
DeLi
Turkey
286 Posts |
Posted - 03/07/2010 : 13:39:51
|
quote: Originally posted by praxis
quote: Originally posted by DeLi
--------------------- Bana Kemal diyin, 5 yıl önce almışım bu üyeliği.
Kemalciğim senin kafan sadece futbolvari sikle sokla çalışıyorsa bilemem ama ne zaman mainstream bir konser olsa canavar kesiliyo bu popüler medya mensupları. Madem o kadar sıkı heavyciler, rakcılar iyi konser olduğunda tık yok heriflerde. Gerçi mainstream bir fest, celallenmeleri normal. Ama hevi metal meselesi böyle gasteye iki satır yazıp kofti siyasi muhalefet ile geçiştirilecek birşey değil.
--------------------
Ya adı üstünde popüler medya işte, Kanat Atkaya da makara yazan bir adam. Sadece mainstream takip eden kişi çok var, ki normal, adı üstünde mainstream :) Bu forumdaki kitle de azınlık mesela, festivale gidecek 50bin kişi içinde bile azınlık, önce bunu kabul etmek lazım.
--------------------- Bana Kemal diyin, 5 yıl önce almışım bu üyeliği. |
 |
|
|
praxis
3731 Posts |
Posted - 03/07/2010 : 13:49:30
|
Haşmet Babaoğlu'nun Yeni Yüzyıl'da çıkan Maiden konser yazısı mükemmeldi. Bariz gaza gelmiştim okurken. Kesip saklamıştım. Arkadaş görmek istedi, ÖSS test kitabının arasına koyup aldım götürdüm dershaneye, sonra kitabın arasında kayboldu gitti mk. Tarihi bir yazıydı.
--------------------
 |
 |
|
|
Prozac
3871 Posts |
Posted - 03/07/2010 : 14:00:14
|
| bi kere en tarihi yazı'Bu yazıyı 150 kişi okusun'la başlayan makaledir :) |
 |
|
|
praxis
3731 Posts |
Posted - 03/07/2010 : 14:04:00
|
Prozac, "Tarih isimsizin hatırasına sadıktır" demiş bir büyük insan :)
--------------------
 |
 |
|
Topic  |
|