Düşler ve Kabuslar
Düşler ve Kabuslar
Home | Profile | Active Topics | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
 All Forums
 Esas Forumlar
 FORUM THE BELL TOLLS
 25-26-27 Haziran 2010 - Sonisphere Festival
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 179

tears_of_sin

821 Posts

Posted - 12/11/2009 :  14:33:08  Show Profile  Visit tears_of_sin's Homepage  Click to see tears_of_sin's MSN Messenger address  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Izzy

quote:
Originally posted by tears_of_sin

sana da rammstein'la ayarlayalım mavi istiridye de olmaz mı? :)

olmaz, elton john veya george michael isterim ben, olacaksa british olsun asil olsun bari :P :P

ya ama hakkaten insanların "hastir ya yine mi metallica geliyo" diye tepki verdiklerini ilk kez görüyorum hayatımda :)

------

- What's the connection between a political movement and food? Why hummus?
- Hamas is a Palestinian Islamist political movement. Hummus is a food.
- Ya, but why hummus? Yesterday I threw away my pitta bread because it was dripping hummus. And it's too high in carbohydrates.

maiden üzüntüm metallica sevincimden büyükse ben napayım?

www.rockantalya.net
Go to Top of Page

Evil Elvis

6747 Posts

Posted - 12/11/2009 :  14:33:57  Show Profile  Click to see Evil Elvis's MSN Messenger address  Reply with Quote
Lars ulrich'i tornada sopa yaptirirken gormusler

Computer games don't affect kids, I mean if Pac Man affected us as kids, we'd all be dancing around in darkened rooms, munching pills and listening to repetitive electronic music.
Go to Top of Page

Pedro

Turkey
1819 Posts

Posted - 12/11/2009 :  14:38:52  Show Profile  Visit Pedro's Homepage  Click to see Pedro's MSN Messenger address  Reply with Quote
almanya baglantılı saglam bir kaynaktan:RAmmstein istanbulda

http://pedroloco.com/
Go to Top of Page

Izzy

Turkey
3115 Posts

Posted - 12/11/2009 :  14:41:22  Show Profile  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Sacca
gelmesin lan metallica.

pankart istiyosan hazır yapılmışı var

tek yapacağın bush un yerine metallica yazmak.
hatta bunu alıp taksimde gez biraz da duygularını diğer rocker dostlarımızla da paylaş. hepsi seni canı gönülden destekleyeceklerdir :)

------

- Ya, but why hummus? Yesterday I threw away my pitta bread because it was dripping hummus. And it's too high in carbohydrates.
Go to Top of Page

Izzy

Turkey
3115 Posts

Posted - 12/11/2009 :  14:43:45  Show Profile  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pedro

organizatör davranışlarından tahmin 102 de yakında geliyor. beklemede kalın :)

Edited by - Izzy on 12/11/2009 15:08:52
Go to Top of Page

RigorMortis

Turkey
1148 Posts

Posted - 12/11/2009 :  14:48:33  Show Profile  Reply with Quote
Böyle bir şey İstanbul'da yapılırsa gidip metal müzikle konser olayımı kapatmış olurum, şimdiden söyleyeyim : )

---
www.riffual.com
Go to Top of Page

townshend

Zimbabwe
1518 Posts

Posted - 12/11/2009 :  14:53:49  Show Profile  Click to see townshend's MSN Messenger address  Reply with Quote
quote:
Originally posted by noiseworks

lars: abi bu yıl biz gidelim nolur yeaa
ceymız: lars dooru diyo abi, kebabı, rakısı gözümde tüter, bak bizi vermezsen hedlaynırlığa bundan sonra ne creditlere koyarım adını ne de evime alırım
soniksifer organizatörü; fakat kanka, maiden maiden diye yıkılıyo otalık ya yani elimde diil
lars: ya bu ne biçim iş yaa bana ne yaa bul bi kulp abi yeaa

ya bi tittirin gidin lan, metalika kakalıyolarmış, bu maidencılık da ne çocuk oyunu bişeymiş kardeşim..

http://noiseworks.wordpress.com

repplus,emeğine sağlık

Go to Top of Page

mechgod

Turkey
1982 Posts

Posted - 12/11/2009 :  14:54:57  Show Profile  Click to see mechgod's MSN Messenger address  Reply with Quote
kim gelirse gelsin de finlandiya headlinerı HIM gelmesin. Gelirlerse de türk bayrağını t-shirt yapmaktan içeri atılsınlar. Dünya müzik piyasası rahatlar valla.

Go to Top of Page

Izzy

Turkey
3115 Posts

Posted - 12/11/2009 :  14:59:30  Show Profile  Reply with Quote

Edited by - Izzy on 12/11/2009 15:02:36
Go to Top of Page

freaky noise

2791 Posts

Posted - 12/11/2009 :  15:09:16  Show Profile  Reply with Quote
bu ne lan? ahahhahahaha
Go to Top of Page

ian

Australia
6629 Posts

Posted - 12/11/2009 :  15:53:45  Show Profile  Visit ian's Homepage  Click to see ian's MSN Messenger address  Reply with Quote
işin ilginç yanı, ben hala metallica da seyretmedim :D

Rabbime sordum:
"hadi gülüm shine on shine on shine on, i dont fear you crazy diamond!!!"dedi

Go to Top of Page

Izzy

Turkey
3115 Posts

Posted - 12/11/2009 :  16:00:56  Show Profile  Reply with Quote
ben de anathema ve opeth'i hiç seyretmedim :) ha bi de dio.

heaven&hell gelsin.. baba da iyileşsin :(

Edited by - Izzy on 12/11/2009 16:01:30
Go to Top of Page

ian

Australia
6629 Posts

Posted - 12/11/2009 :  16:18:08  Show Profile  Visit ian's Homepage  Click to see ian's MSN Messenger address  Reply with Quote
abi bunu demek de bana düştü ama şimdi bu 3 günlük dünyada, yok lan öle diil..

bu üç günlük festivalde üç gün de süper adamlar çalıcak belli ki, para biriktirmeye başlamak en mantıklısı gibi duruyo :))

Rabbime sordum:
"hadi gülüm shine on shine on shine on, i dont fear you crazy diamond!!!"dedi

Go to Top of Page

Strega

Austria
811 Posts

Posted - 12/11/2009 :  16:19:35  Show Profile  Click to see Strega's MSN Messenger address  Reply with Quote
"Yine mi Metallica" diyenlere.Metallica gelirse ben 2 yılda 5 kere izlemiş olacağım hemde bu yıl mayıs ve haziran ayında ard arda izledim.Slayer,son 5 yılda 4. kez izlemiş olacağım.Mastodon,2 yılda 3. kez izlemiş olacağım.Bu 3 grubun her konseri birbirinden lezzetli ve farklı idi.Mayıs ve Haziran diyorum 29 gün içinde 2 kere Metallica konseri,İstanbul'un 10'da 1'i nüfusta bir Viyana ve sold out.Kim demiş hatırlayamadım şimdi de.Konser arsızı olmamızdan başka bir şey değildir bu.Doğu,tamam adam official Iron Maiden Türkiye fanı,o konserde yüksek ihtimal dergi röportajını da ona yaptırırlar zevkten bilmem kaç köşe olur.O hafta sonu çekileceği fotoğraf toplayacağı materyalle torununun torunu bile "vayyy dede" der.Metallica 40 bin çekti Maiden kaç kişi çeker olayınaysa benim tahminim yarısı olurdu ve Sonisphere olmasa tek başlarına ancak Kuruçeşme Arena'yı doldururlardı.Bu demek ki Iron Maiden kötü grup mu,yok benim ne haddime Iron Maiden dünyanın ilk 5 grubundan biri.Türkiye kötü bir izleyici kitlesine sahip.Bunun başka bir açıklaması yok.Bakın Pedro ne dedi,Rammstein duymuş.Metallica + Rammstein + Heaven & Hell + Slayer + Anthrax + Mastodon.Bizim festivalimizin kadrosu açıklandığında post'umda yazanlara bakarsınız kaç tanesi tutmuş.Iron Maiden içinse hiç hissedemiyorum hiç ümitlenmiyorum sanki en çok Atina'ya gelirlermiş gibi geliyor bana.Zaten Rammstein'ın sahne showunu görünce hoşnutsuzluk yaşayanlar da kendilerini kaybedecekler.Hayatında böyle bir organizasyona daha önce katılmamış on binlerce insan olacak orada.Ve buna burun kıvırıp "param yok" deyip gelmeyen insanlar da olacak.Erdem'in başka bir topicte "Müslüman mahallesinde domuz salamına sarılı salyangoz satıyoruz" deyişi bu organizasyon için bile geçerli.2008 Metallica konseri neydi öyle yahu 40bin seyirci mi olur.70 milyonluk ülke nasıl sold out yapamaz o konseri.

Kendimi iki kelime ile ifade etmem gerekirse;çılgının tekiyim.

Edited by - Strega on 12/11/2009 16:21:21
Go to Top of Page

Izzy

Turkey
3115 Posts

Posted - 12/11/2009 :  16:40:06  Show Profile  Reply with Quote
Mars Volta'nın 2004-2005 civarında 13-14 aylık bi süre içinde 3 kere Almanya turnesi yaptığını da ben ekleyeyim. Hepsinde de bir öncekinden daha büyük salonları sold out yaptılar.

Ha bi de işin diğer yanı var.

Şimdi Maiden buraya 3 kere, Metallica da 1 kere ve James olmadan gelmiş olsaydı acaba buradaki arkadaşlar ne diyeceklerdi? :)

Edited by - Izzy on 12/11/2009 16:42:05
Go to Top of Page

metetutar

Turkey
1119 Posts

Posted - 12/11/2009 :  16:49:14  Show Profile  Visit metetutar's Homepage  Reply with Quote
şurada birkaç gün kalmış açıklanması ve olayın netleşmesi için. esas merak ettiğim bu olayın nerede olacağı,olabileceği.

Why do it the easy way, if you can do it the hard way. .**
Go to Top of Page

DeLi

Turkey
286 Posts

Posted - 12/11/2009 :  17:04:06  Show Profile  Click to see DeLi's MSN Messenger address  Reply with Quote
quote:

Şimdi Maiden buraya 3 kere, Metallica da 1 kere ve James olmadan gelmiş olsaydı acaba buradaki arkadaşlar ne diyeceklerdi? :)

Benimki şöyle,Iron Maiden niye geliyor kardeşim Metallica tam kadro gelsin demezdim. Metallica da gelseydi keşke derdim. -De -da ekleri çok mühim türkçemizde büyük fark yaratıyor burada da.
Go to Top of Page

Guano

Syria
1758 Posts

Posted - 12/11/2009 :  17:16:37  Show Profile  Visit Guano's Homepage  Click to see Guano's MSN Messenger address  Reply with Quote
İstanbul ve Atina'da farklı headliner lar olsun bari bi yüzsüzlük yapıp her ikisine de gidelim :)

''We Paladin's Fight to the Death,Could Never to retreat, Never to Surrender, to the end of the Battlefield.''
Go to Top of Page

metetutar

Turkey
1119 Posts

Posted - 12/11/2009 :  17:19:59  Show Profile  Visit metetutar's Homepage  Reply with Quote
Diğer ülkelerde 1 veya 2 günken bizde 3 gün olması pek bir enteresan değil midir?

Go to Top of Page

Siouxy

Turkey
816 Posts

Posted - 12/11/2009 :  17:21:21  Show Profile  Visit Siouxy's Homepage  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ian

işin ilginç yanı, ben hala metallica da seyretmedim :D

Bir nevi kaderdaşımsın... Tırsıyorum bu mevzudan! İzleyesim de yok hiç! Iron Maiden gelsin diyenler kavimindenim...

^^SIOUX^^

Go to Top of Page

Izzy

Turkey
3115 Posts

Posted - 12/11/2009 :  17:32:01  Show Profile  Reply with Quote
quote:
Originally posted by metetutar

Diğer ülkelerde 1 veya 2 günken bizde 3 gün olması pek bir enteresan değil midir?

umudumu arttıran tek nokta o. bir gün metallica, diğer gün rammstein headliner olsa. 3. gün boş kalıyo. maiden olabilir mi.. hmm. böyle şeyler düşünmemem lazım :)
Go to Top of Page

Nathan Explosion

Turkey
12701 Posts

Posted - 12/11/2009 :  17:38:41  Show Profile  Visit Nathan Explosion's Homepage  Send Nathan Explosion an ICQ Message  Click to see Nathan Explosion's MSN Messenger address  Reply with Quote
maiden'ın sahip olduğu popülerlik, güç, karizma düne kadar sikimde değildi ama şu anda şunu istiyorum: bruce o post-it'li pantalonu çıkarıp bi modacıya imaj çizdirsin (alışveriş ertesi fotoğrafları da düşebilir nete), yeni albümde 2 tane fear of the dark yapsınlar (steve götüyle yapar), 1 tane unforgiven yapsınlar (bruce'un iki dakikasını alır), albümün prodüksiyonunu rick rubin'e yaptırıp media coverage elde etsinler (albüm boktan tınlamış, kimsenin sikinde deil ne de olsa!), 3 dakikalık punk-rock coverları yapıp mtv yönetmenlerine klip çektirsinler de kurtulalım şu metallica hegemonyasından. ilallah dedirtti.

Go to Top of Page

imdat

1649 Posts

Posted - 12/11/2009 :  17:46:19  Show Profile  Reply with Quote
kayış koptu.

Go to Top of Page

Pedro

Turkey
1819 Posts

Posted - 12/11/2009 :  17:47:30  Show Profile  Visit Pedro's Homepage  Click to see Pedro's MSN Messenger address  Reply with Quote
iyi hoş şeyler ama ben hala Unirock'a daha cok heyecanlanıyorum

Go to Top of Page

Flame the Flies

USA
439 Posts

Posted - 12/11/2009 :  18:09:22  Show Profile  Reply with Quote
ben sonisphere'in ilk sene risk alip beklentilerinin altinda kalip patlamasindansa, garanti is yapip seneye geri donmesinin garanti olmasini tercih ederim. eger sonisphere rock n coke gibi her sene yapilan festivale donerse rekabet kizisir maiden da dunyadaki bu tip festivalleri headline edebilecek kapasitedeki 3-5 gruptan biri oldugu icin bir gun illaki doner...

metallica hepi topu 3 defa gelmis istanbula... ortalama 2 senede bir ugramalari gerekirken 25 yillik grup 3 defa gelmis... 8 defa gelseler laf edersin eyvallah da... metallica 4 defa geldi diye abartmak nedir anlayamiyorum. sinirlenilen sey metallica 4 defa geldi maiden niye hic gelmedi degil metallica niye sadece 4 defa geldi iron maiden niye hic gelmedi olmali illa sinirlenilecekse... zaten anlamiyorum ben bu kadar saglam bir festival yapiliyor begenilmeyen seye bakin... bir de sanki tek grup konseriymis gibi, bunun altinda anthrax'i var slayer'i var rammstein isimleri geciyor... bence rammstein gelecekse metallica'yla maiden gelmese de olur. (ha bu arada metallica'yi 4 maiden'i 3 defa izledim simdiye kadar bence maiden'in konseri metallica'dan 10 kat daha iyi) ama yine de rammstein gelsin derim cunku daha once hic izlemedim ve hep hakkinda cok iyi seyler duyuyoruz. zaten kimin geldigi bahane, ulkede kaliteli kampli festivallerin vizyon buyutmesi sayisinin artmasi buyuk kardir... istiyosa ikisi de gelmesin saglam bir festivalimiz daha olsun. ama kaliteli olsun, kamp alani buyuk ve rahat olsun, wacken'daki gibi arabamizin yanina cadir kurup yemegimizi ickimizi yanimizda alip getirebilelim. festival sadece sahnede bitmesin butun alan bir festival olsun...
Go to Top of Page

Flame the Flies

USA
439 Posts

Posted - 12/11/2009 :  18:20:05  Show Profile  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Sacca
gelmesin lan metallica.

pankart istiyosan hazır yapılmışı var

tek yapacağın bush un yerine metallica yazmak.
hatta bunu alıp taksimde gez biraz da duygularını diğer rocker dostlarımızla da paylaş. hepsi seni canı gönülden destekleyeceklerdir :)

------

aman diyim tam da anthrax gelecekken belladona'cilar bunlari yine gundeme getirmesinler!
Go to Top of Page

limpin_parkit

Turkey
606 Posts

Posted - 12/11/2009 :  18:31:27  Show Profile  Send limpin_parkit an ICQ Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pedro

konuyu biraz daha açsak? ne kadar sağlam bi bağlantı? kaynak offical mı officala yakın mı ?

I would never let a woman kick my ass!!!
Go to Top of Page

neverwhere

537 Posts

Posted - 12/11/2009 :  18:35:21  Show Profile  Reply with Quote
ramsettin gelirse türk metalinin önü! açılır.dahada toparlayamayız.millet saldıracak yer arıyor zaten.bin kişi girer iki bin kişi çıkar
Go to Top of Page

high1

1241 Posts

Posted - 12/11/2009 :  18:39:04  Show Profile  Visit high1's Homepage  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Strega

2008 Metallica konseri neydi öyle yahu 40bin seyirci mi olur.70 milyonluk ülke nasıl sold out yapamaz o konseri.

2008 Metallica konseri sold outtu ama :)

Go to Top of Page

Virgile

840 Posts

Posted - 12/11/2009 :  19:09:08  Show Profile  Visit Virgile's Homepage  Click to see Virgile's MSN Messenger address  Reply with Quote

Edited by - Virgile on 12/11/2009 19:09:34
Go to Top of Page
Page: of 179 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Düşler ve Kabuslar © Cenk SARI
Düşler ve Kabuslar RSS Feed