| Author |
Topic  |
|
|
linc
Bosnia and Herzegovina
812 Posts |
Posted - 03/14/2010 : 19:07:58
|
buraya nasıl üye olurum? eskiden bi hesabım vardı. ama nickimi hangi maille girdiğimi herşeyimi unuttum.
haberi olan varmı??
High Voltage
|
|
|
phi
Iraq
2851 Posts |
Posted - 03/14/2010 : 21:19:15
|
iletişim kısmından mail atacaksın. hiçbir bilgini hatırlamıyorsan şansın yok.

|
 |
|
|
Izzy
Turkey
3116 Posts |
Posted - 03/14/2010 : 21:48:03
|
kayıtlı okuyucu olmak daha kolay. yazar olmak için 10 legal entry girecek ve sakalların ağarana kadar bekleyeceksin.
------------------------------------------------------------------------------
God damn you Walter! You fuckin' asshole! Everything's a fuckin' travesty with you, man! And what was all that shit about Vietnam? What the FUCK, has anything got to do with Vietnam? What the fuck are you talking about? Fuck sympathy! I don't need your fuckin' sympathy, man, I need my fucking johnson!
 |
 |
|
|
linc
Bosnia and Herzegovina
812 Posts |
Posted - 03/15/2010 : 08:18:01
|
evet 40.000 inci siradayim simdi.
High Voltage
|
 |
|
|
RigorMortis
Turkey
1148 Posts |
Posted - 03/15/2010 : 18:18:56
|
ekşisözlük kadar mide bulandıracak bir ortam yok, yazar olduktan sonra anladım. dvk gibisi yok ya direkt.
--- www.riffual.com |
 |
|
|
exsaddam
Turkey
4497 Posts |
Posted - 03/15/2010 : 18:52:55
|
beni 1 ayda şutladılar , bir dahada girmem.
 |
 |
|
|
RigorMortis
Turkey
1148 Posts |
Posted - 03/15/2010 : 19:20:08
|
Zirvelere gelen güzel kızların niklerinin altlarına yapılan sıradan yorumlara bile katlanamayan ileri derecede kompleksli kadın yazar kitlesine sahipler. Futbol ve siyaset içerikli başlıklarda yavşaklıkları herkes biliyor zaten.
--- www.riffual.com |
 |
|
|
Izzy
Turkey
3116 Posts |
Posted - 03/15/2010 : 21:21:10
|
çünkü ssg olayı hobiden business'e dönüştürdü. burada işlerin iyi yürüdüğünü gördüğü için abd'deki kariyerinden vazgeçti. eskiden nitelikli yazar almak esasken (hata yapanın gözünün yaşına bakmazlardı) şimdi yazar sayısını tavan yaptırmak için hoşgörü sınırının ötesine geçip en temel prensiplerinden taviz vermeye başladılar. bileni, bilmeyeni, okumuşu, cahili, troll'ü, kafatasçısı, bölücüsü, şeriatçısı, tikisi, magandası, tribün psikopatı herkes koptu geldi. eskiden hık desen uçuran yönetim bugün tepesine çıkan adamlara dokunmuyor. bazen bir entry görüyorum, aklım almıyor, bunu yazan adamı nasıl barındırıyorlar burada diye. yok yok, aslında alıyor. daha fazla hit=daha fazla reklam. yakında ücretli zirveler de eklenecekmiş zaten. özetle: eskiden süperdi. 2005-2006 sonrası sıfır. hele aklı başında zeki yorumlar arayanlar için sözlük hiç uygun bir yer değil, koşarak uzaklaşmanızı tavsiye ederim.
bu arada exsaddam, atılmayı nasıl becerdiğini bilemiyorum ama şu anki şartlarda 1 ay dayandıysan eski dönemde 2 günü zor görürdün bence :) |
 |
|
|
linc
Bosnia and Herzegovina
812 Posts |
Posted - 03/15/2010 : 21:23:15
|
ya ego 31 i için güzel bir site. ama amacım o değil. karı kızda değil. zaten türkiyede değilim. ama o kendini bişey sanan kızları tokatlaya tokatlaya.. dövmeyi çok isterim.
High Voltage
|
 |
|
|
Sacca
Turkey
595 Posts |
Posted - 03/15/2010 : 21:31:53
|
quote: Originally posted by Izzy
bileni, bilmeyeni, okumuşu, cahili, troll'ü, kafatasçısı, bölücüsü, şeriatçısı, tikisi, magandası, tribün psikopatı herkes koptu geldi.
isterse şeriatçısı , isterse faşisti , isterse madonnası senden mi alıyorlar ehliyeti ? ki bunlar 2005 öncesinde gayet olan şeyler.
ekşi sözlüğün çöplüğe dönüştüğü konusunda herkes hemfikir lakin 2005 öncesi süperdi artık kötüleşti demek de abes.
 Justice will be served. |
 |
|
|
exsaddam
Turkey
4497 Posts |
Posted - 03/15/2010 : 21:38:42
|
bu arada exsaddam, atılmayı nasıl becerdiğini bilemiyorum ama şu anki şartlarda 1 ay dayandıysan eski dönemde 2 günü zor görürdün bence :)
asmayalımda besleyelimmi demişler :D bende yeterince besili olduğuma kanaat getirdiğimden , sesimi çıkarmadım :P
 |
 |
|
|
Floyd
Turkey
912 Posts |
Posted - 03/15/2010 : 21:48:07
|
quote: Originally posted by RigorMortis
dvk gibisi yok ya direkt.
Buradaki hemen hemen herkes sadece müzik dinlemeyip, müzikten de gayet iyi anlıyorlar ama bazen öyle şeyler yazılıyor ki çok gülüyorum ya :) Aklımda örnek yok, zaten olsa da söylemem kesinlikle rencide edermiş gibi; ama ekran başındayken yere düştüğümü çok bilirim. O konuda hakkaten DvK gibisi yok :) |
 |
|
|
Mega Volkan
Haiti
5091 Posts |
Posted - 03/15/2010 : 23:33:57
|
ekşiyi bilgi için kullanacaksanız ilk sayfalara, gülmek için kullanacaksınız son sayfalara bakın. genelde işe yarar eğer aradığınız şey yeni bir kavram değilse (internetin iyi yönlerini alıcaksın ) |
 |
|
|
linc
Bosnia and Herzegovina
812 Posts |
Posted - 03/16/2010 : 07:00:07
|
1999-2000-2001-2002 deki yorumlarla sonrasindakiler birazda kusak farkinin getirdikleri
High Voltage
|
 |
|
|
Izzy
Turkey
3116 Posts |
Posted - 03/16/2010 : 11:04:11
|
quote: Originally posted by Sacca
bileni, bilmeyeni, okumuşu, cahili, troll'ü, kafatasçısı, bölücüsü, şeriatçısı, tikisi, magandası, tribün psikopatı herkes koptu geldi.
isterse şeriatçısı , isterse faşisti , isterse madonnası senden mi alıyorlar ehliyeti ? ki bunlar 2005 öncesinde gayet olan şeyler.
1- geldiler diyorum, bu bir tespit, hatta gayet subjektif bir tespit. yani gördüğümü yorumluyorum. "geldiler" ile "gelmesinler" aynı şey değil. gelmesinler diyemem çünkü oranın sahibi ben değilim. kimseye gelmeyin diyemediğim gibi gelenlere de gidin diyemem. ama ben de durumdan memnun olmadığımı söyleme hakkına sahibim. 2- hayır, bunlar 2005 öncesinde çok sık olan şeyler değildi.
quote: Originally posted by Sacca 2005 öncesi süperdi artık kötüleşti demek de abes.
eski sağlam yazarların tamamına yakınının sözlükten kaçmasının gerekçesi bu. demek ki benim tanıdığım herkes abes. |
 |
|
|
Izzy
Turkey
3116 Posts |
Posted - 03/16/2010 : 11:28:05
|
quote: Originally posted by Floyd
quote: Originally posted by RigorMortis
dvk gibisi yok ya direkt.
Buradaki hemen hemen herkes sadece müzik dinlemeyip, müzikten de gayet iyi anlıyorlar ama bazen öyle şeyler yazılıyor ki çok gülüyorum ya :) Aklımda örnek yok, zaten olsa da söylemem kesinlikle rencide edermiş gibi; ama ekran başındayken yere düştüğümü çok bilirim. O konuda hakkaten DvK gibisi yok :)
dvk güzel, hatta çok güzel de, bir sorunu var, o da diğer türk forumlarıyla ortak. ilişkilerde standardizasyonun olmaması. mesela a yazarı "gökyüzü mavidir, kuşlar uçar" derse onunla yıllardır arkadaş olan biri "güzel yazmışsın dostum" falan diye cevap verirken b yazarı "kuşlar uçar" derse ona sırf adı b olduğu için laf sokmaya çalışan kompleksli tipler çıkabiliyor. sözlükte eskiden öyle bir sorun yoktu. troll olarak bilinip sevilmeyen adamlar bile güzel bir şey yazdıkları zaman takdir toplayabiliyorlardı. artık orası da bu vasıflarını yitirmeye başladı. (önyargısız olmak lazım da derim sık sık) |
Edited by - Izzy on 03/16/2010 11:28:41 |
 |
|
|
Floyd
Turkey
912 Posts |
Posted - 03/16/2010 : 22:38:56
|
| Ben daha çok müzikle ilgili yazıları kastettim aslında. Ses teknisyeniymiş gibi yazılar oluyor, yazamayıp iyice komikleşiyor bazı yorumlar. Ha belki de ses teknisyeni, bilemeyiz. İpini koparan kendini teknisyen/mühendis ilan ediyor rock camiasında zaten. |
 |
|
|
Sacca
Turkey
595 Posts |
Posted - 03/17/2010 : 11:41:27
|
Su siralar sozluk tepeleme troll dolu zaten. Hadi adam eglenmek icin yapiyor bir mallik da sozlugun geri kalani da mal. Nerde troll hemen onu besleyelim mantiginda dolasiyorlar.
@Izzy
Kalite bakimindan ucurumlar var haklisin ama benim demek istedigim onceden de vardi bunlar.
 Justice will be served. |
 |
|
|
Schizophrenia
170 Posts |
Posted - 03/17/2010 : 22:59:57
|
''şu anda çaylak onay listesinde 6. sıradasınız. bu sıra ilk defa onay bekliyor olmanıza ve 10 entry'yi ne zaman doldurduğunuza göre belirlenmektedir.''
COMING SOON :) |
 |
|
|
Svinna
343 Posts |
Posted - 03/17/2010 : 23:05:55
|
quote: Originally posted by exsaddam

ne diye uçurdular ki seni.
Gençtiler Ya da deli bir rüzgârda gencelmiştiler Dudaklarında bağımsızlık türküsü Sokaklardan bir kan gibi geçtiler |
 |
|
|
daRkLove
602 Posts |
Posted - 03/17/2010 : 23:28:45
|
buraya üye olmadan önce ekşiden daha küçük 2 sözlüğe yazıyordum.daha doğrusu bir arkadaşla yazıyoduk. bence en az bir arkadaşla birlikte olmak şartıyla ekşiden küçük sözlükte yazmak daha zevkli. en azından bana öyle gelmişti. sözlüğe üye olmayanlara ufak bir öneri tarzında bir şey olur belki.
----------------------- yaparım bunu |
 |
|
|
conjuring
Djibouti
6364 Posts |
Posted - 03/18/2010 : 00:13:33
|
sözlüğün en büyük sorunu ortalamalaşması. eskiden bir film olsun, albüm olsun, dizi olsun fikir alayım dediğinde; ortalamanın üstü zevklere sahip ve sevdiği şeyleri de artısıyla eksisiyle yorumlayabilen kullanıcılarla karşılaşıyordun. ya da siyasi bir konuda ne dersen de, farklı düşünenler dediklerini yorumlayıp-düşünüp giriyordu tartışmaya. tamam çok kalburüstü bir ortamdı demiyorum, sadece eğlenceli ve bu kadar eğlenceli bir ortama göre de ortalamanın üstüydü. şimdi nitelik açısından herhangi bir forum sitesinden (şu forumtr gibisinden olanlar) fazlası yok. onlardan farkı; çok okunuyor, hala farklı ve güncelliğini koruyan bir formatı var.
-----------------------
 |
 |
|
|
exsaddam
Turkey
4497 Posts |
Posted - 03/18/2010 : 08:41:17
|
quote: Originally posted by Svinna
quote: Originally posted by exsaddam

ne diye uçurdular ki seni.
Gençtiler Ya da deli bir rüzgârda gencelmiştiler Dudaklarında bağımsızlık türküsü Sokaklardan bir kan gibi geçtiler
gönderdikleri mailde asmayalımda besleyelimmi gibi abuk tabirler kullanmışlar , karmamda 50 filandı , trollükde yapmıyordum ama anlamadım.
 |
 |
|
|
SMITD
Turkey
921 Posts |
Posted - 03/18/2010 : 22:48:57
|
İlk gördüğümden beri sevmediğim bir site :)hala da sevmem...Bilgi kirliği dışında hiç bir haltları yok.Kusura bakmasınlar
 |
 |
|
|
Izzy
Turkey
3116 Posts |
Posted - 04/01/2010 : 00:11:38
|
kanji alfabesine döndü şu anda. 1 nisan şakası yapıyorlar.
------------------------------------------------------------------------------
God damn you Walter! You fuckin' asshole! Everything's a fuckin' travesty with you, man! And what was all that shit about Vietnam? What the FUCK, has anything got to do with Vietnam? What the fuck are you talking about? Fuck sympathy! I don't need your fuckin' sympathy, man, I need my fucking johnson! |
 |
|
|
more than human
Papua New Guinea
2873 Posts |
Posted - 04/01/2010 : 01:37:01
|
geberdim gülmekten ya hahah
 |
 |
|
|
townshend
Zimbabwe
1518 Posts |
Posted - 04/01/2010 : 01:46:08
|

|
 |
|
|
more than human
Papua New Guinea
2873 Posts |
Posted - 04/01/2010 : 02:46:15
|
Nasıl temizliycekler bunu ya açılan başlıkları google chrome cevırdıgınde acayıp komık seyler oluyor
Yi#20192;kardeşi Yi#20192;toplam kuyruk#14586;Huo Huo#14586; bir kardeşi Huang Ju Wan Mou kuyruk sunucu hesabını kardeşi için *
Wa ÅŸ#20192;ışık ÅŸ özellikle çocuk gezginlerin çıplak dev 'ÅŸ#20192;ÅŸ kabukları hafif çökmesi sunucu Xun muhasebeleştirilir için Nao bir sunucu hafif
vsvs
 |
 |
|
|
NaLaN
Turkey
2851 Posts |
Posted - 04/06/2010 : 03:04:54
|
2001 üyesiydim. hesabı neden kapattılar hiç anlamadım. mail filan da gelmedi.
Volume : ııııııııııııııı[]ııı
|
 |
|
| |
Topic  |
|