Düşler ve Kabuslar
Düşler ve Kabuslar
Home | Profile | Active Topics | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
 All Forums
 Esas Forumlar
 FORUM THE BELL TOLLS
 Oi Va Voi, WASP-UDO-PRIMAL FEAR @ROCK TATİLİ
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

taylanayik

Turkey
172 Posts

Posted - 06/30/2010 :  15:54:05  Show Profile  Visit taylanayik's Homepage  Reply with Quote
Bir yıl içinde iki kere WASP müthişmiş. :)
Go to Top of Page

_hiç_

Turkey
1247 Posts

Posted - 06/30/2010 :  21:00:14  Show Profile  Reply with Quote
wasp büyük olay,tebrikler.nihayet kıçımızın dibinde bir festival var.ordayız..
Go to Top of Page

taylanayik

Turkey
172 Posts

Posted - 07/01/2010 :  19:12:03  Show Profile  Visit taylanayik's Homepage  Reply with Quote
Keşke jübilemi bir WASP konserinde yapabilseydim. Bİr kere çaldım ama ikinci üçüncü kez gördükçe tekrar tekrar aynı sahneyi paylaşasım geliyor. Tabi tüm bunlar artık geçmişte kaldı. Artık seyirciyiz. :)
Go to Top of Page

Pedro

Turkey
1819 Posts

Posted - 07/02/2010 :  09:42:07  Show Profile  Visit Pedro's Homepage  Click to see Pedro's MSN Messenger address  Reply with Quote
taylan dediğine kendin inanıyor musun? hadi sen bıraktın müzik seni bırakır mı?

http://pedroloco.com/
Go to Top of Page

tears_of_sin

821 Posts

Posted - 07/02/2010 :  14:42:53  Show Profile  Visit tears_of_sin's Homepage  Click to see tears_of_sin's MSN Messenger address  Reply with Quote
Üyelerimize 4 adet ücretsiz bilet vereceğiz, ayrıntılar yakında..aşağıdaki linkten takip edebilirsiniz.
http://www.rockantalya.com/forum/rock-antalya-duyurulari/rock-tatili-2010-icin-4-adet-bilet-cekilisi!

www.rockantalya.com
Go to Top of Page

taylanayik

Turkey
172 Posts

Posted - 07/02/2010 :  15:18:11  Show Profile  Visit taylanayik's Homepage  Reply with Quote
İşçiliği bıraktık emrecim. Artık sadece dinleyici ve seyirciyiz :D
Go to Top of Page

beton

Iraq
1434 Posts

Posted - 07/06/2010 :  22:06:28  Show Profile  Visit beton's Homepage  Click to see beton's MSN Messenger address  Reply with Quote
Oi Va Voi Rock Tatili'nde Foça'ya geliyor.

http://www.myspace.com/betonmete

http://metesohtaoglu.blogspot.com/

http://twitter.com/metesohtaoglu

Edited by - beton on 07/06/2010 22:06:47
Go to Top of Page

mechanix

2198 Posts

Posted - 07/06/2010 :  22:26:01  Show Profile  Click to see mechanix's MSN Messenger address  Reply with Quote
konsepte aykırı olmuş sanki biraz. metalci adam ne anlar oi va voi'den

Go to Top of Page

Guybrush Threepwood

8465 Posts

Posted - 07/06/2010 :  23:33:29  Show Profile  Reply with Quote
Kelebekler vadisine alınmış festival.

Go to Top of Page

evolution

Turkey
2921 Posts

Posted - 07/07/2010 :  15:40:59  Show Profile  Reply with Quote
Oi Va Voi mi....hahahha diğer grupların yanında garip dursa da orada, o atmosferde çoook güzel olur muhtemelen,neyse ki ordaki herkes de deli metalci değil =)) böhüh gelememek çok kötü...

Go to Top of Page

beton

Iraq
1434 Posts

Posted - 07/07/2010 :  17:51:20  Show Profile  Visit beton's Homepage  Click to see beton's MSN Messenger address  Reply with Quote
EFSANELERDEN SONRA OI VA VOI’de Rock Tatili’nde

Müzik geleneklerini Doğu Avrupa halk müziğiyle harlamanlayıp eğlenceli, çağdaş elektronik alt yapıyla paylaşan Londra’lı 7 gençten kurulu Oi Va Voi, en son yayınladıkları Travelling the Face of the Globe adlı albümün yanısıra en sevilen şarkılarını da Rock Tatili’nde seslendirecek. Rock Tatili-Foça için özel bir şov hazırlayan Oi Va Voi’yi Rock Tatili’nde mutlaka seyretmelisiniz.

W.A.S.P., U.D.O. ve PRIMAL FEAR Rock Tatili Foça’da!

Poem Organizasyon tarafından gerçekleştirilen ve Türkiye'nin en büyük kamp konaklamalı Rock Festivali olan ROCK TATİLİ, 6. senesinde sizleri 5 gün boyunca Foça İngiliz Burnu'nda müzik, eğlence ve tatile davet ediyor. Lütfen tatil planlarınızı yaparken bu tarihleri dikkate alın!

28 -29-30-31 Temmuz ve 1 Ağustos 2010

5 yılda 300.000 seyirciye ulaşan ve 900'ü aşkın müzisyenin sahne aldığı Rock Tatili, 28 Temmuz - 1 Ağustos 2010 tarihleri arasında düzenlenecek. Konforun ön planda olduğu festival alanında; alanın her yerinde kolayca ulaşılabilecek tuvalet ve duşların yansıra, 5 gün boyunca düzenlenecek spor ve plaj eğlenceleri de yer alacak. 5 gün boyunca muhteşem bir tatil yapacak olan festivalciler, yerli ve yabancı müzisyen ve grupların konserleriyle unutulmaz bir tatil geçirecek.

W.A.S.P., U.D.O. ve PRIMAL FEAR Rock Tatili Foça’da

28, 29, 30, 31 Temmuz 1 Ağustos tarihlerinde İzmir Foça’da gerçekleşecek olan Rock Tatili festivalinin yabancı headliner’ları belli oldu.

80' li yılların Amerikalı efsane grubu W.A.S.P.Alman Heavy Metal sahnesinin efsane ismi U.D.O. ve Power Metal’in güçlü ismi Primal Fear,Oi Va Voi Rock Tatili Foça 2010’da sahne alacak.

Türkiye’nin önemli rock ve metal gruplarının da sahne alacağı festivalde, tatilciler rock müziğe doyacak.

Acil Servis, Affliction, Art Niyet, Asena Özçetin feat Karakedi, Asfalt Dünya, Baba Zula, Cingi, Çilekeş, Demirhan Baylan, Duman, Erkin Koray, Hayko Cepkin, İhtiyaç Molası, Kaçak, Kurban, Luxus, maNga, Marsis, Moğollar, Murder King, Ogün Sanlısoy, Parti ve Yüksek Sadakat’in sahne alacağı festivalde on binler Rock Tatili çoşkusunu yaşayacak.

İzmir Foça İngiliz Burnu’nda, rock tarihinin en önemli isimlerinin katılımı ile 5 gün yapılacak olacak festivalin biletleri satışta.

GENEL BİLGİLER

İngiliz Burnu Festival Alanı: Rehabilite edilen ve daha konforlu bir Rock Tatili 2010 için yoğun bir çalışma başlatılan festival alanında; yiyecek ve içecek satılan çadırlar, her türlü gereksinime yönelik alışveriş standları, otopark, müzik, workshop alanları, başta Guitar Hero olmak üzere oyun alanları, sağlık ve iletişim standları festivalciler için hazır bulunacak.

Kamp Alanı: Rock Tatili Foça süresince konaklamak ve çadır kurmak isteyenler için festival alanında özel olarak düzenlenen ve rehabilite edilen toplam 15.000 kişilik kamp alanı bulunmaktadır.

Go to Top of Page

Dr. Feelgood

1568 Posts

Posted - 07/11/2010 :  02:53:15  Show Profile  Reply with Quote
bu son eklemelerle rock tatili zeytinli'yi yakaladı sanki, en azından 75 liraya değer bi line-up'a ulaştılar.

Go to Top of Page

beton

Iraq
1434 Posts

Posted - 07/21/2010 :  20:12:45  Show Profile  Visit beton's Homepage  Click to see beton's MSN Messenger address  Reply with Quote
Festivalde vuvuzela yasağı
Bu yıl 6. sı düzenlenen Foça Rock Tatili'nde getirilen vuvuzelalar kapıdan alınmayacak.
Rock Tatili'nde getirilen vuvuzelalar kapıdan alınmayacak.

Go to Top of Page

cosmo kramer

Turkey
1294 Posts

Posted - 07/23/2010 :  13:58:17  Show Profile  Visit cosmo kramer's Homepage  Send cosmo kramer an ICQ Message  Reply with Quote
hatta getireni üstüne oturtsunlar

www.hammermuzik.com/turkce/mailorder.asp
www.twitter.com/HammerMuzik
www.myspace.com/hammermuzik

Enis KIZILKAYA
"I'm Cosmo Kramer; the ASSMAN"
Go to Top of Page

_hiç_

Turkey
1247 Posts

Posted - 07/25/2010 :  14:32:15  Show Profile  Reply with Quote
İhtiyaç Molası çok klas olmuş.Milad'a asılsınlar bolca..
Go to Top of Page

Mp3ManiA

Bosnia and Herzegovina
197 Posts

Posted - 07/29/2010 :  21:15:33  Show Profile  Visit Mp3ManiA's Homepage  Click to see Mp3ManiA's MSN Messenger address  Reply with Quote
festival gayet eğlenceli geçiyor, doğu abiyi henüz volbeat tişörtü ile görmedim bakalım onümüzdeki günler neler göstericek..

http://sercanselvi.blogspot.com/
Go to Top of Page

tears_of_sin

821 Posts

Posted - 07/30/2010 :  19:19:22  Show Profile  Visit tears_of_sin's Homepage  Click to see tears_of_sin's MSN Messenger address  Reply with Quote
Radyoda Primal Fear çalıyor lan ayıp ama.

www.rockantalya.com
Go to Top of Page

Nathan Explosion

Turkey
12695 Posts

Posted - 08/03/2010 :  00:58:04  Show Profile  Visit Nathan Explosion's Homepage  Send Nathan Explosion an ICQ Message  Click to see Nathan Explosion's MSN Messenger address  Reply with Quote
Birkaç not:

* öncelikle tüm festivaller BTS Sound ile çalışmalı kanımca. Rock Tatili'ndeki sound bu seneki diğer büyük bütçeli festivalleri resmen tokatladı. UDO'da bi sound vardı, resmen aklımız çıktı. Diğer gruplarda da nefisti. Deli gibi fırtınaya rağmen WASP'ta da çok iyiydi sound. Yüksek Sadakat, Duman'da falan da mükemmeldi. Myspace sahnesinde bile biçok grup nefis sound elde etti.

* yarın UDO konseri olsun Van'da, Kars'ta falan, hiç üşenmem atlar giderim. Yakın zamanda Accept'i devasa sahnede izledik, tamam, ama o Udo'nun sesi var ya arkadaş, resmen metal'in sesi. Ve o alman metal disiplinini gözler önüne seren dokunulmaz metal şovu... O kadar Sonisphere gördük, Unirock gördük, benim için "saf metal sihri"nin doruğu Foça'daki Udo konserinde yaşandı. Konserin en güzel faslı, yani sonlara doğru gelen Accept bölümünde aşırı alkol+bodyguard terrörü denklemi konseri bana ve arkadaşlarıma zehir etti ama napalım. Udo yine gelir, biz yine orada oluruz.

* WASP bu seneki diğer konserle resmen birebir bir şov sergiledi. Feci fırtına vardı, Blackie'yi zorladı şartlar ama bence daha iyi oldu. Blackie'nin rüzgara kafa tutan dev cüssesini ve uçuşan saçlarını görmek bir video klip etkisi yarattı. Onda da deli gibi azdık, azdırdık. Ama şunu da söylemeliyim; bence WASP olması gerektiği kadar iyi değil. İnsan o eski Wasp şovlarını, kanı, dehşeti, gore'u az da olsa görmek istiyor. Ya da en azından mikrofonuna binen Blackie'yi... Bir de Headless Children, Neutron Bomber, Arena of Pleasure gibi daha "pure metal" şarkılarından çalmalı bence.

* Primal Fear hiç sevmem,baştan söyleyeyim, daha önce de izlemiştim Wacken 2001'de, beğenmemiştim. Ama bu defa çok beğendim. Şarkıları hep aynı geliyor bana, resmen aynı nakarat mk:) Ama çok iyi çalgıcılar ve çok iyi bi solist-frontman var ortada. Ralf Scheepers'in anonsları seyirci iletişimi falan soğuk nevale Udo'yla muhattap bile almayan Blackie'yi tokatladı açıkçası. Mat Sinner da sahnede tecrübesini konuşturdu tabe. Metal Gods çaldılar bi de, güzeldi valla Primal Fear'i deniz kenarında dinlemek. Yeniden bi şans vereceğim bu Priest çakmalarına:)

metal olarak Asena da gayet taş bi performans ortaya koydu. Onun dışında da başka metal yoktu sanırsam ya da şimdi hatırlamıyorum. rock faslı ve diğer grupları blue jean'de yazarız, yormayın beni:)

Festivalden notlar:

Tuvalet sayısı çok çok çok azdı. Ve felaketti hepsi.

Seyirci geçen seneden daha azdı. Geçen sene 50.000 kişi vardıysa (toplamda) bu sene 30.000 falan gelmiştir herhalde.(oran olarak yazdım, sayıları attım)

gondol ağzıma sıçtı.

Go to Top of Page

requem-mass

868 Posts

Posted - 08/03/2010 :  01:55:01  Show Profile  Reply with Quote
offff gidemedim a.k. gidemedim UDO WASP PRIMAL FEAR göremedim a.k. göremedim
Go to Top of Page

imdat

1649 Posts

Posted - 08/03/2010 :  10:15:26  Show Profile  Reply with Quote
manga'da kendimden geçtim

Go to Top of Page

gutter ballet

Turkey
105 Posts

Posted - 08/03/2010 :  10:33:30  Show Profile  Click to see gutter ballet's MSN Messenger address  Reply with Quote
WASP'ta ses sistemi rüzgara kurban gitti gerçekten. Son İstanbul konserindeki cillop gibi soundtan biraz uzaktı ama aynı rüzgar sahnede hem grup elemanları üzerinde, hem de şarkların bazı damar kısımlarında yan taraftan akıp gelen duman üzerinde harika bir görsellik sağladı. İstanbul konserinde çalmadıkları Sleeping in the Fire bu konserdeki zirve anıydı benim için. Seyirci katılımı zayıftı. Sadece birkaç bilindik şarkıda bir ölçüde katılım vardı. O da biraz "Sikeeen, seek and destroy" misali oldu:)Buna rağmen grup oldukça hareketliydi. Udo'ya yetişemedim maalesef:(
Go to Top of Page

bastardbullet

269 Posts

Posted - 08/04/2010 :  02:52:34  Show Profile  Visit bastardbullet's Homepage  Reply with Quote
Udo, en eğlendiğim keyif aldığım isim oldu. Anlayabildiğimiz kadarıyla seyirciyi en güzel yoğuran ve yoran grup da Udo idi ki buna karşı çıkacağını sanmıyorum kimsenin. Wasp için aynı tümceyi kuramıyorum. Kendi arzum dışında sahnenin ortasında bir hizada en önden g.t gibi durarak maruz kaldım tayt metal abilere. Sevmiyorum sevemiyorum ama canlı canlı gördük bunu da ölmeden mantığıyla bakıyorum olaya. Primal Fear aslen abazan arzularla görmek istediğim tek gruptu istediğimi de aldım. Pazar günü ne oldu ne bitti bilmiyorum. Zira salı ve cuma günleri arasında yaşadığım sıçamama sorunsalı ve halen kabuslarıma bile giren sabah güneşi faktörü sebebiyle pazar günü uyanır uyanmaz ilk otobüsle doğruca evime kaçtım ağlayarak anneme sarıldım. Sonra klozete sarıldım tuvalet kağıdını sevdim okşadım.

Dipnöt: Yerli simalar arasında performansından manyakça keyif aldığım Kurban'a gurbaan olurum!

Dipnöt-2: Hani lan ilginç egzantrik aktiviteler? hani gölge alanlar? Hani düzeltilen tuvalet problemi? Seneye de gün içi saatlerinde Hanedan biiçklap tek olur.

___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

elizabeth ya da elim kirli bi zahmet...

www.myspace.com/freedomgray

www.myspace.com/bastardbullet

Go to Top of Page

slayerrrr

Turkey
227 Posts

Posted - 08/04/2010 :  11:08:24  Show Profile  Visit slayerrrr's Homepage  Reply with Quote
festivallerde her sene yazılır zaten "gölge alanlar arttı, tuvaletler çoğaltıldı, müzik dışında bol bol aktivite kondu" diye ama festival sonrası yorumlarda bu konulardaki şikayetler hala en çok konuşulan şeylerdir :P

en azından fazla festivale falan gitmeyen biri olarak unirock'ta "gölgelik alanların arttırılmış hali buysa geçen yılı düşünemiyorum!" demiştim.

Guano

Syria
1756 Posts

Posted - 08/04/2010 :  16:47:52  Show Profile  Visit Guano's Homepage  Click to see Guano's MSN Messenger address  Reply with Quote
Ulkemizde henuz festival falan yapilabilmis degil yapilanlarin hepsi konserler dizisinden ibaret, sadece isimleri festival, ama bugune kadar da buyuk gelisme gosterildigi bir gercek, insallah oteki kisimlarda onumuzdeki surecte duzelir

''We Paladin's Fight to the Death,Could Never to retreat, Never to Surrender, to the end of the Battlefield.''
Go to Top of Page

Mad

912 Posts

Posted - 08/07/2010 :  01:28:04  Show Profile  Click to see Mad's MSN Messenger address  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Nathan Explosion

Birkaç not:

* öncelikle tüm festivaller BTS Sound ile çalışmalı kanımca. Rock Tatili'ndeki sound bu seneki diğer büyük bütçeli festivalleri resmen tokatladı. UDO'da bi sound vardı, resmen aklımız çıktı. Diğer gruplarda da nefisti. Deli gibi fırtınaya rağmen WASP'ta da çok iyiydi sound. Yüksek Sadakat, Duman'da falan da mükemmeldi. Myspace sahnesinde bile biçok grup nefis sound elde etti.

rock tatiline gidemedim...bana gore bu seneki festivaller arasinda en iyi sound prorock festivaldi ona gittin mi ondan daha mi iyiydi acaba merak ettim...

www.konsoloyunlari.com
Türkiye'nin En Büyük Konsol Oyun Arşivi

Edited by - Mad on 08/07/2010 01:29:07
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Düşler ve Kabuslar © Cenk SARI
Düşler ve Kabuslar RSS Feed