pazar günü anlıcaz bakalım kimin depo 150 litre kimin 200 :) big four denilen olayı göt ederse Renault keyfim keyif.
Misanthrope “Anarchy really stands for the liberation of the human mind from the dominion of religion; the liberation of the human body from the dominion of property; liberation from the shackles and restraint of government.” Emma Goldman
Ferrari bu sene işi sıkı tutmuş belli... Red Bull'da dayanıklılık probleminden hep bahsediliyordu, doğruymuş.. gene de iyi dayandı vettel.. Mercedes ve Mclaren zorlayıcı olacaklar.. Zevk geldi güzel oldu bence.. İzlemeye değer bir yıl olacak...
full depo olayı çok saçma, pit stopların yağmur falan lastiklerle ilgili özel bi durum olmadığı sürece bi manası kalmadı. yeni takımlar da oldukça zayıf. ama kırmızıları ilk iki de görmek ve schumi paha biçilemez:)
peh acayip cıkıcıydı. cacık olmayacak bu F1 den artık belli.
Misanthrope “Anarchy really stands for the liberation of the human mind from the dominion of religion; the liberation of the human body from the dominion of property; liberation from the shackles and restraint of government.” Emma Goldman
hamilton bi siktirsin gitsin. sinir oldum bugün hıyara, kendine schumi'yi örnek aldığı belli bakarız 2 sene sonra son yarışta geçiriverir yanından geçene.
hamilton ın petrov a yaptığı hareketi yeni gördüm ceza almamış olması inanılmaz cidden. online yarışta biri yapsa bunu bana girerdim arkadan affetmezdim :D netekim spin attırdığım adamlar olmuştur. arkadan gelen için deli edici bir durum.
--------------------------- atamam kendimi denize dünya güzel
RBR bu sene takımlar şampiyonu olsun sonra RF1 3 yıl üst üste şampiyon olsun sonra bi 4 sene de bir başka Renault motorlu takım :)
Gittiğim ilk Formulaydı dünkü yarış ve güneşin altında ayakta beklememe rağmen inanılmaz zevkliydi. 8. pistteydim. Ancak desteklediğim Red Bull takımının şanssız bir kaza yaparak birinciliği McLaren' a kaptırması bu zevke gölge düşürmedi değil. Ayrıca yiyecek-içecek fiyatlarının fahiş fiyatta olmasını da şiddetle kınıyorum!
Geçen sene Renault'nun Singapur'da yaptığı piçliğin daha adili dimi Ferrari'nin yaptığı? Yıllarca yapıyorlar ve sikko takım patronları şimdi FIA başkanı. Yakında domanicalli'de oturur oraya. Siktiğimin takımı.
ferrariden neden nefret ettiğimi bir daha ispatladılar bana. şumi'yi de sevmedim, sevmezdim, sevmeyeceğim de, şimdi massa'ya yaptıkları da ibneliğin önde gidenidir. geçen sene ağlıyordunuz lan adam sayesinde zırıl zırıl. yazıktır. teşekkür ediyorum kendilerine beni haksız çıkarmadıkları için.
forza mclaren ulan!
i'd like to say that our fans are better at being fans than other bands' fans. - James HETFIELD http://www.pastelzarlar.com