Düşler ve Kabuslar
Düşler ve Kabuslar
Home | Profile | Active Topics | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
 All Forums
 Sinema / Edebiyat / Sportif durumlar
 Edebiyat...
 her ay aldıgınız dergiler?
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 6

slayerrrr

Turkey
225 Posts

Posted - 04/01/2010 :  22:51:04  Show Profile  Visit slayerrrr's Homepage  Reply with Quote
oyungezer, ntv tarih, iki ayda bir digital arts (gerçi elimdeki sayılar 24 tane olsun bırakacam sonra, bir işime yaramıyor :F), bir de artık headbang dolayısıyla blue jean...

eskiden trendsetter alırdım, sonradan hep istanbul içeriğinin olması baymaya başladı, çoğu sayfası bana hitap etmemeye başladı, bu nedenle bıraktım.
pcnet aldım uzun yıllar, sonra içeriğinin belli periyotlarla tekrar etmesine katlanamayınca bıraktım.
linuxnet de aldım, 4 sayı sürdü zaten.
level aldım yine uzun yıllar, doğan yayın grubuna satılıp kadrosu değişince bıraktım.
pivot aldım yine yıllarca, kapandı.
zor aldım çıktıkça, o da kapandı.
deli kasap aldım, yeni sayısını bekliyorum.
boxer aldım ergenliğin son dönemlerinde, sonra uslubu ucuzlayınca (ya da zaten ucuz olduğunu fark edince) bıraktım.
bilim çocuk almıştım çocukken, ergen olunca bıraktım.
bilim ve teknik aldım ergenken, büyüyünce "bunca anlamadığım bilimsel şey ne işime yarayacak" deyip bıraktım.

aralarda başka dergilerden de tek tük aldığım oldu ama tek tek yazmayayım :P

şimdilerde sahaflardan bulabildiğim bendeki ne kadar eksik heavy metal dergisi varsa onları topluyorum.
Go to Top of Page

CrimsonKing

Turkey
1109 Posts

Posted - 04/02/2010 :  01:12:11  Show Profile  Reply with Quote
Ntv Tarih
En son da Metal Hammer aldım ilk defa Iron Maiden sticker' ları verdiği için. Bu ay da alır mıyım bilmiyorum.

Go to Top of Page

Sacca

Turkey
592 Posts

Posted - 04/02/2010 :  01:29:25  Show Profile  Reply with Quote
Metal Hammer da çok boş yahu hadi dışardan olsan gene alırsın falan da 17 lira çok fazla öyle bir dergi için.

Justice will be served.
Go to Top of Page

exsaddam

Turkey
4493 Posts

Posted - 04/03/2010 :  01:42:56  Show Profile  Visit exsaddam's Homepage  Click to see exsaddam's MSN Messenger address  Reply with Quote
bilim ve ütopya , bulabilirsem teori.

Go to Top of Page

Hixxxer

Turkey
1200 Posts

Posted - 04/03/2010 :  02:11:39  Show Profile  Click to see Hixxxer's MSN Messenger address  Reply with Quote
Uykusuz x4
So What / 3
Sound
Drum % Bass / 2
Ntv Bilim - Tarih
Oyungezer
İçeriğe göre Blue Jean

Go to Top of Page

lil siztah

Finland
1352 Posts

Posted - 04/07/2010 :  00:28:00  Show Profile  Visit lil siztah's Homepage  Click to see lil siztah's MSN Messenger address  Reply with Quote
senede bir kere arkeoatlas alıyorum :D
ya o değil de öğrenci bütçesiyle dergi almak koyuyor valla.
hep o paraya şu kitabı alırım diyip geri bırakıyorum almak istediklerimi.
uykusuz'u da bir hafta gecikmeli olarak 50 kuruş'a satan bir bayiden alıyorum :)

çıkmaya başladığından beri ne zaman almaya niyetlendiysem drum&bass'i bulamadım.
var denilen yerlerde bile göremedim..

edit: bu arada metal hammer da bir ay gecikmeli olarak 10 liraya satılıyor, kadıköy sahaflarda.
..nothing is as bad as it seems...

Edited by - lil siztah on 04/07/2010 00:29:34
Go to Top of Page

CrimsonKing

Turkey
1109 Posts

Posted - 04/07/2010 :  23:48:40  Show Profile  Reply with Quote
İçindeki cd ler falan da var mı o 10 liralık pakette peki? :D

Go to Top of Page

lil siztah

Finland
1352 Posts

Posted - 04/08/2010 :  01:12:04  Show Profile  Visit lil siztah's Homepage  Click to see lil siztah's MSN Messenger address  Reply with Quote
herıld yani :)

Go to Top of Page

noiseworks

Iraq
4807 Posts

Posted - 04/09/2010 :  00:20:58  Show Profile  Visit noiseworks's Homepage  Click to see noiseworks's MSN Messenger address  Reply with Quote
yeni harman. aylardır almıyordum, bu ay "mahir çayan" bana kapak oldu, aldım.
Go to Top of Page

Nick Bulamadık

36 Posts

Posted - 07/13/2010 :  17:28:06  Show Profile  Reply with Quote
Vogue! Epey de başarılı.
Go to Top of Page

CrimsonKing

Turkey
1109 Posts

Posted - 07/14/2010 :  12:16:22  Show Profile  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lil siztah

senede bir kere arkeoatlas alıyorum :D
ya o değil de öğrenci bütçesiyle dergi almak koyuyor valla.
hep o paraya şu kitabı alırım diyip geri bırakıyorum almak istediklerimi.
uykusuz'u da bir hafta gecikmeli olarak 50 kuruş'a satan bir bayiden alıyorum :)

çıkmaya başladığından beri ne zaman almaya niyetlendiysem drum&bass'i bulamadım.
var denilen yerlerde bile göremedim..

edit: bu arada metal hammer da bir ay gecikmeli olarak 10 liraya satılıyor, kadıköy sahaflarda.

Kadıköy'deki sahaflara sordum, senin dediğini dağıtıcı firma 1 sene önce kesmiş eski sayıları göndermeyi sahaflara.

Go to Top of Page

lil siztah

Finland
1352 Posts

Posted - 07/19/2010 :  03:00:26  Show Profile  Visit lil siztah's Homepage  Click to see lil siztah's MSN Messenger address  Reply with Quote
doğrudur, kusura bakma :(

Go to Top of Page

CrimsonKing

Turkey
1109 Posts

Posted - 07/19/2010 :  13:05:14  Show Profile  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lil siztah

doğrudur, kusura bakma :(

Baktım valla. Oraya gidip bu kötü haberi aldığım zaman nasıl kötü oldum bilemessin.

Go to Top of Page

lil siztah

Finland
1352 Posts

Posted - 07/20/2010 :  01:24:49  Show Profile  Visit lil siztah's Homepage  Click to see lil siztah's MSN Messenger address  Reply with Quote
ciddi misin bilmiyorum ama açıkliyim.
senelerdir var bu dergi sahaflarda, sürekli değil ama ara ara aldığımda hep bir ay gecikmeli olarak kköy sahaflardan aldım.
en son maiden sayısına bakmıştım mesela. o msjı yazdığım günlerde dergiyi gördüğüme de eminim (akmar'ın iki üstündeki sokakta,
hani eskiden sinema salonu olup, şimdi spor salonuna çevrilen yerin yanındaki, bodrum kattaki sahafta.)
muhtemelen ellerinde kalan eski sayılardı ama özellikle ilgilenmediğim için güncel olup olmadığına da bakmadım haliyle.
talihsiz bir yönlendirme olmuş dolayısıyla, seni yormak gibi bir amacım olmadığı malumundur sanıyorum.

alttaki cevaba cevap editi:
:((

Edited by - lil siztah on 07/30/2010 03:30:02
Go to Top of Page

CrimsonKing

Turkey
1109 Posts

Posted - 07/20/2010 :  12:17:26  Show Profile  Reply with Quote
Şakaydı yahu sadece. İlgilendiğin için teşekkürler.

Go to Top of Page

slayerrrr

Turkey
225 Posts

Posted - 08/03/2010 :  00:28:46  Show Profile  Visit slayerrrr's Homepage  Reply with Quote
nba türkiye yayın hayatına geri dönmüş, uzun bir aradan sonra ben de bahaneyle tekrardan basketbol dergisi alıyorum. digital arts'ı almayı bıraktım. oyungezer de bırakılmaya yaklaşıyor gibi de, birkaç ay daha alalım bakalım :P

Previous Page
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Düşler ve Kabuslar © Cenk SARI
Düşler ve Kabuslar RSS Feed