| Author |
Topic  |
|
Mad
912 Posts |
Posted - 07/29/2010 : 09:51:48
|
quote: Originally posted by Mad
mounir el hamdaoui alkmaar in faslı forveti 2008/2009 da 23 gol 8 asist 2009/2010 20 gol 3 asist degeri 7.5 milyon euro 26 yasinda http://www.youtube.com/watch?v=jtx8Skn8G6Q
falcao portonun kolombiyali forveti bu sezon portoda 25 gol 7 asist degeri 11 milyon euro 24 yasinda http://www.youtube.com/watch?v=SvdAiqt_R0k
sole is yapicak forvetler gelmeli tr ye :)
www.konsoloyunlari.com Türkiye'nin En Büyük Konsol Oyun Arşivi
mounir el hamdaoui ajax a sadece 4.5 milyon euro ya transfer oldu bizim 3 buyukler forvet arasin hala :)
www.konsoloyunlari.com Türkiye'nin En Büyük Konsol Oyun Arşivi
|
 |
|
|
ChatJam
Burkina Faso (Upper Volta)
6709 Posts |
Posted - 07/30/2010 : 09:38:44
|
quote: Originally posted by mechgod
Rafa Benitez'i çok sevsem de, Serie A'da Inter'i şampiyonluktan edecek tek güç şu anda Rafa Amca gibi gözüküyor. Masherano'yu alsın, Liverpool da yerine koca bir zenci getirsin...

inter bence rafa'nın gelişiyle birlikte sikiciliğinden bişey kaybetmedi. çıkar kazanırlar serie a'yı.
ikinci cümleye ise katılıyorum. zenci kısmına yani :) dünya kupasından sonra defansif orta saha konusunda fikrim biraz değişti. eğer mascherano dünyanın en pahalı dm'si ise, satsınlar gitsin, o bölgeye onun yapacağı işi yapan adam bulabiliriz. afrika'da, fransa'da dolu var.
xabi alonso işte, öyle olağanüstü bir adamdı ki, gerrard dahil yanındaki herkesi iki gömlek daha iyi futbolcu yapıyordu. xabi'siz masch olsa da olur, olmasa da. diarra'lardan birisi yeter liverpool'a, hatta kwadwo asamoah falan gibi adamlar da yeter.
deplasmanda yedeklerle rabotnicki'yi 2-0 yendik. çok iyi başlangıç bence. reina, gerrard, torres, carragher, mascherano ve johnson yokken, spearing'lerle, amoo'larla (amoo ne lan!), kelly'lerle çıkıp kazanmak önemliydi. iki gol de ngog'dan. hadi bakalım.
yavaştan avrupa ligi, premier lig gibi topic'ler açılsın ya da eskileri ısıtalım madem.
 |
 |
|
|
haan
90 Posts |
Posted - 07/30/2010 : 13:49:12
|
| sami khedira real madrid'e imzayı çakmış |
 |
|
|
Hixxxer
Turkey
1200 Posts |
Posted - 07/30/2010 : 21:21:01
|
Murat Kosova----> Lig Tv ????? HASSİKTİR ya !
 |
 |
|
|
Izzy
Turkey
3100 Posts |
Posted - 08/02/2010 : 10:54:30
|
| doğruysa yaklaşık 10 yıldır bir maçını bile seyretmediğim türkiye ligiyle tekrar ilgilenmeye başlayabilirim. |
 |
|
|
ChatJam
6709 Posts |
Posted - 08/02/2010 : 11:11:50
|
spormax almak için daha güzel bir sebep bulunamazdı. yalnız keşke dünya basketbol şampiyonasını bitirse de öyle geçse.
 |
 |
|
|
tribalpk
579 Posts |
Posted - 08/02/2010 : 19:49:41
|
| nba stüdyo programına yazık oldu. trde yapılmış en iyi basketbol programıydı desem abartmış olmam sanırım (murat murathanoğlu sunuculukta iyi ama basketbol programlarında aynı tılsımı yakalayamadı) |
 |
|
|
nocturnal
Turkey
1408 Posts |
Posted - 08/04/2010 : 13:51:37
|
Christian Ledesma ve Tomas Rosicky Galatasaray'da...hayırlı uğurlu olsun...
born to lose, losing to live, living to die... |
 |
|
|
requem-mass
867 Posts |
Posted - 08/05/2010 : 03:50:27
|
| bakalım scoutgs diyorsa doğrudur diyoruz ve bekliyoruz. rosicky'i parçalıyı giymiş aslantepe'de sahaya çıkarken görmek.. direk olduğum yere çömer ağlarım lan! duygusal sebeplerden rosicky daha büyük heyecan uyandırsa da ledesma en az onun kadar iyi transfer olur bizim için. bakalım beklemedeyiz. |
 |
|
|
ChatJam
6709 Posts |
Posted - 08/05/2010 : 09:09:37
|
ledesma muhteşem olur. rosicky zaten süper olur da, ben artık bizim takımın bu inişe geçmiş adamları toparlamasından sıkıldım. tamam, kewell geldi başımızın tacı oldu, rosicky de olacaktır mutlaka. ama neden gelip beş-altı sene bizde oynayacak, ya da iki sene içinde parlatıp para kazanacağımız adamların peşinde koşmuyoruz? (gerçi stoch'un peşinde koştuk elimize yüzümüze bulaştı)
saha dışında müthiş işler başaran polat yönetimi transferde neden böyle vizyonsuz davranıyor anlamıyorum. ben fm'de küçük takım çalıştırırken dayanamıyorum free adam görünce tamam da, 1- galatasaray küçük takım değil, 2- bunlar fm oynamıyorlar. birazcık geleceğe yatırım yapılsın dedikçe daha da günlük işler peşinde koşuyorlar. bu sene şampiyon olsak dahi rijkaard bırakırsa yine standart 1 yıllık takım haline döneceğiz. ileriye yönelik bir adım bile atılmadı çünkü.
neyse ya, transfer topic'inde eğlenilir coşulur. biz de öyle yapalım. ledesma siker! rosicky sokar!
 |
 |
|
|
minor threat
2802 Posts |
Posted - 08/05/2010 : 09:42:54
|
quote: Originally posted by ChatJam
ben fm'de küçük takım çalıştırırken dayanamıyorum free adam görünce tamam da, 1- galatasaray küçük takım değil, 2- bunlar fm oynamıyorlar.
süper tespit :)
 |
 |
|
|
nocturnal
Turkey
1408 Posts |
Posted - 08/05/2010 : 10:01:08
|
Çeto isyanında haklısın. Ama bu sene işin rengi biraz daha değişik. Devir ayağı yorgana göre uzatma devri...sebep ise geçen seneki başarısızlık sonun Şampiyonlar Ligi gelir kalemlerinden uzak kalmamız.
Klubün borçları malum. Avrupa maçları yayın haklarının bilmemkaç seneliğine D-Smart'a verilmesinden gelen parayla Lincoln'u, stadın isim hakkından gelen parayla Keita-Elano ikilisini aldık. Locaydı VIP koltuklardı..bunların satışlarından gelen paralar da borçlara gidiyor. 2012 yılında da UEFA kriterleri ciddi ciddi geliyor. Adnan Polat yönetimi bu transfer döneminde ince eleyip sık dokuyor. Çünkü yaz başında açıklandığı gibi klüpte para yok. Helvacı'nın "transfer btüçemiz 5M TL" lafı tamamen gerçekti. Borçlar dağ gibi olunca ve büyük gelir kalemlerini sen çoktan kullanmışsan, Aslantepe kombine gelirlerine veya forma satışlarına bel bağlayamıyorsun.
Şu an Galatasaray'ın önünde tek seçenek var. Ligde şampiyon olup Şampiyonlar Ligi'ne direk katılmak. Bunun için de geleceğe yönelik adamlara değil bu sezonu kurtaracak isimlere gerek var (Mustafa Denizli'nin Ernst ve Yusuf hamlesi gibi) ve bu isimleri de çok "tuzlu" olmayanlardan seçmek zorundayız.
Şahsen Ledesma dedikoduları çıktığında ve Rosicky'nin ismi geçmeye başladığında bu transferlere ihtimal bile vermemiştim. Paramız yetmez diye. Fakat Ledesma'nın kontratının son senesinde olması ve İngiltere'de kadrolara gelen kısıtlamalar sayesinde biz bu iki adamı tahmin edilenden çok ucuza hallettik diye düşünüyorum. Bu bağlamda ben çok mutluyum bu transferlerden. Hatta Elano = Rosicky + Ledesma + 3.transfer gibi bir denklem bile söz konusu olacak sanırım ki bu tek kelimeyle Galatasaray adına "kazanç".
Neyse çok uzattım. Ben 1-2 sene daha sabır diyorum. Bu sene şampiyon olursak Rijkaard'ın sözleşmesi kesin uzatılır. Aslantepe gelirleri, şirketlerin birleşmesi, Riva, Şampiyonlar Ligi gelirleri derken birkaç sene sonra şu ankinden çok daha güçlü ve sağlam bir maddi yapıya sahip olacağız. Ve inanıyorum ki o zaman 30 yaşına gelmiş Rosicky yerine Neymar, Ramires, Coentrao, Stoch( ) gibi tercihlere yöneleceğiz.
 |
|
|
ChatJam
6709 Posts |
Posted - 08/05/2010 : 12:29:13
|
nefis bi özet nocturnal, eline sağlık. söyleyeceklerine ekleyebileceğim çok şey yok, ama oturmuş görünen bursaspor ve trabzonspor ile yıldız konusunda bize yakın görünen beşiktaş varken bu sene seçilen yol da şampiyonlar ligi garantili değil ki (gerçi öyle bir garanti olamaz da, anlaşılmıştır ne dediğim). şu anki tablo bana hiç umut verici gelmiyor, ondan çekiniyorum sanırım. neyse, bu akşamüstü önemli bir adım sezonun gerisi için de. erkenden havlu atmak yaramaz bize. birçok türk takımının aksine galatasaray her zaman avrupa başarısının sürüklediği bir takım olmuştur. geçen yılki çözülmenin atletico madrid, önceki yıl da hamburg karşısındaki elenmelerle hızlandığını düşünüyorum. o yüzden erken elenmek hiç iyi gelmez bize (gerçi gerets'le tromsö faciası ve sezon sonu gelen şampiyonluk örneği var, ama bence istisna).
 |
 |
|
|
Hixxxer
Turkey
1200 Posts |
Posted - 08/05/2010 : 12:56:34
|
Rosicky'den bi cacık olmaz. Buraya yazıyorum
edit: olmak fiilini çekimli fiil yaptım
 |
Edited by - Hixxxer on 08/05/2010 21:51:53 |
 |
|
|
requem-mass
867 Posts |
Posted - 08/05/2010 : 16:26:00
|
quote: Originally posted by Hixxxer
Rosicky'den bi cacık olmak. Buraya yazıyorum

..demeden önce kısa süre önce yapılan emirates cup'tan rosicky şov. izlemekte fayda var :)
http://www.youtube.com/watch?v=CaimVyKnd_E |
 |
|
|
Hixxxer
Turkey
1200 Posts |
|
|
conjuring
Djibouti
6363 Posts |
Posted - 08/05/2010 : 23:02:18
|
quote: Originally posted by Izzy
doğruysa yaklaşık 10 yıldır bir maçını bile seyretmediğim türkiye ligiyle tekrar ilgilenmeye başlayabilirim.
ufuk, abi sen de arada bir avam bişeyler yap abi ya. valla ayıp diil :) darılma gücenme, vallahi de laf atmak için demiyorum ama seni bazen proje adam gibi hissediyorum. akşamları kodları giriyorsun falan. şaşırt biraz :)
-----------------------
 |
 |
|
|
nocturnal
Turkey
1408 Posts |
Posted - 08/06/2010 : 00:46:54
|
http://www.arsenal.com/first-team/players
http://www.galatasaray.org/futboltakimi/
NEDVED' ten sora Çek Cum. takip etme sebebim Rosicky.
Valla Rosicky'yi bilmem de Arsenal'in şu kadrosundan cacık olmayacağı kesin..hele şimdi bir de Rosicky'de eksilecek bu kadrodan...Chamakh ile Gibbs ile Arko ile olacak iş değil bu...Hixxxer sana diyorum, conjuring sen anla...
 |
|
|
Hixxxer
Turkey
1200 Posts |
Posted - 08/06/2010 : 01:10:50
|
Sübyancıların en çok izlediği takım olcak nerdeyse. Gunnerz' ımı özledim aaah aaha 03/04 Arsenal' i nerde ..
 |
 |
|
|
conjuring
Djibouti
6363 Posts |
Posted - 08/06/2010 : 02:24:12
|
quote: Originally posted by nocturnal
http://www.arsenal.com/first-team/players
http://www.galatasaray.org/futboltakimi/
NEDVED' ten sora Çek Cum. takip etme sebebim Rosicky.
Valla Rosicky'yi bilmem de Arsenal'in şu kadrosundan cacık olmayacağı kesin..hele şimdi bir de Rosicky'de eksilecek bu kadrodan...Chamakh ile Gibbs ile Arko ile olacak iş değil bu...Hixxxer sana diyorum, conjuring sen anla...
born to lose, losing to live, living to die...
her sene aynı laflar dönüyor zaten. sora son haftalara kafada giriliyor, ilk 3'ten aşağısı da görülmüyor. herkes aa arsenal yine iyi diyor. chelsea ile manu ile kapışmak da boru değil. 3 tane süper adam aldık, olcak bu sefer diyerek olmuyor. herkes zaman gelip 'yeter ama şampiyonluk gelsin' diyodur da, ekönömisi var, carisi var, puantajı var :P 2 sene sonra rezil rüsva olmak var. diğer yanda da bildiğim kadarıyla hala aksamayan sağlam bir sistem var, çomak sokmaya da gerek yok. 2000'lerin başındaki günlere dönülmeyeceğini kimse düşünmüyodur bence. wenger'in yönettiği bir oluşuma burun kıvırmak edepsizliktir. diyeceğim o ki, bekleyin görün :) ha bi de rosicky'nin nesini gördü ki bu takım arkasından üzülsün allasen.
-----------------------
 |
 |
|
|
conjuring
Djibouti
6363 Posts |
Posted - 08/06/2010 : 02:33:40
|
onun dışında kadroya da bakarsan:
bakari sagna - vermealen - clichy diaby - song - fabregas - arshavin van persie - theo - chamakh
araları o listeden istediğin herangi adamla doldur-boşalt. sübyancı takımıymış. teheey. hangi gözle bakıyosunuz arkadaşım :) |
 |
|
|
Hixxxer
Turkey
1200 Posts |
Posted - 08/06/2010 : 03:25:35
|
Abi ben de Gunnerz' cıyım tasalanma : ) . Fakat bi garipleşti takım Dixon,Seemann,Adams' ı babaları takip eden oyuncular top çeviriyor artık formamız altında. Segalı günler unutulmasın !
 |
 |
|
|
ChatJam
6709 Posts |
Posted - 08/06/2010 : 09:40:25
|
gibbs'le arko'yla olacak iş değil de, owen'la beckham'la olacak iş hiç değil :D birkaç hafta önce west ham owen'la beckham'a sulanmıştı da. utanmasalar hurst'le moore'a teklif götürecekler. hayret bişey :P
bu arada fark etmişsinizdir, geçen haftalardaki ürkekliğimizi attık, zorlu rabotnicki engeli'ni 4-0 aggregate'la aştık geçtik. artık iddialı konuşabiliriz: ngog'lu, jovanovic'li kadromuz ve gerrard, torres, cole gibi iyi görev adamlarıyla yine şampiyonluğun en büyük adayıyız! evet yine :)
 |
 |
|
|
nocturnal
Turkey
1408 Posts |
Posted - 08/06/2010 : 20:47:35
|
Abiciğim bizim hedeflerimiz belli. Şampiyonlukta gözümüz yok, ilk 10'a girelim yeter. O yüzden Owen, Beckham..bunlar hoş şeyler...conjuring yazdığını anlamadım bu arada..her sene iyi başlayıp sonra sıçıp 25 puan farkla 3. olmak mı başarı
Şaka bir yana ben gerçekten Arsenal'in senelerdir bu kadar sessiz olmasına anlam veremiyorum. Yeni stat dedik borç dedik eyvallah da...ne bileyim abi kaç sene oldu tık yok...gençler yetişecek dedik, o gençlerden de Fabregas dışında takımı şampiyonluğa taşıyacak kaliteye erişen kimse çıkmadı. Seneye Fabregas da gidince nolacak çok merak ediyorum. Cidden Gibbs ile Arko ile olmaz bu işler abicim. Karşında Drogba, Lampard, Rooney, Vidic falan var.
 |
|
|
mechgod
Turkey
1982 Posts |
Posted - 08/06/2010 : 22:59:52
|
Wenger'in kısa boylu, fizik olarak zayıf stoper merakı devam ettiği sürece Arsenal'in şerefli üçüncülükleri de sürer gider... Lorient'den yeni gelen stoper'le Vermaelen'i Drogba sırtından gezdirir, golünü atar. Sonra yine hüsran:(
 |
 |
|
|
rainbow
Turkey
57 Posts |
Posted - 08/07/2010 : 14:56:33
|
| trabzon metalist te forma giyen jaja yı almış. 2008 de bize 40 metreden çakmıştı bu adam. tabiri caizse bomba gibi futbolcu demiştik o zamanlar. sağlam transfer. |
 |
|
|
StarfreedoM
Saint Vincent and Grenadi
1787 Posts |
Posted - 08/07/2010 : 20:07:02
|
Jaja çok iyi transfer olmuş bence.
Bu arada büyük bir onur ve gurur ile Türkiye tarihinin en büyük transferi için mesaj parselliyorum. (Kaç kere yazdım hatırlamıyorum gerçi)
10 Ağustos günü; ROBSON DE SOUZA ROBİNHO===> BEŞİKTAŞ
Last Night I Dreamt That Somebody Loved Me |
 |
|
|
nocturnal
Turkey
1408 Posts |
Posted - 08/12/2010 : 10:52:21
|
quote: Originally posted by nocturnal
Christian Ledesma ve Tomas Rosicky Galatasaray'da...hayırlı uğurlu olsun...
born to lose, losing to live, living to die...
ScoutGS bu sefer güldürmedi..haberler patladı..şu Elano'yu nasıl oldu da hala satamadık aklım almıyor.
http://scoutgs.com/genel/rosicky-ve-ledesma-duyurusu.html
 |
|
|
mechanix
2196 Posts |
Posted - 08/12/2010 : 11:04:52
|
robinho olayı da yalan oldu herhalde bizim >:(
 |
 |
|
|
ChatJam
6709 Posts |
Posted - 08/12/2010 : 11:33:42
|
ledesma çok iyi olurdu tamam, zaten en büyük eksiğimiz de o bölgede. ama elano gidip rosicky niye gelsin ben de bunu anlamıyorum. aynı mevkinin adamları, elano kafadan daha iyi oyuncu, üstelik ligi biliyor, üstelik sakatlık problemi yok. (gerçi dünya kupasından sonra kendine gelemez şimdi bu da, böyle diyoruz ya)
bi tane orta sahaya isim alsınlar, sonra da ikinciliğe oynayalım daha fazla uzatmasınlar. lig başlıyor bunlar hala oyuncu arıyorlar. bi sikim beceremediler. en büyük avantajımız fener'in harap olması, beşiktaş'ın da çok iyi görünmesine karşın aslında tam bir kaos ortamında olması. bursa diyordum ama trabzon bu haliyle herhalde lige en hazır takım.
 |
 |
|
Topic  |
|